Hae
Inka Nitta

BEIGE VILLAKANGASTAKKI JA NOPEAT KUULUMISET

*Sisältää mainoslinkkejä

beige villakangastakki only
Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! Mä olen ollut todella huono viimeaikoina täällä blogin puolella sekä ehkä muuallakin somessa. Olen erittäin otettu siitä, että vaikka marraskuun aikana on tasan yksi blogipostaus ilmestynyt, on teitä käynyt säännöllisin väliajoin tsekkaamassa, jos vaikka henkiinherääminen olisi tapahtunut.
beige wool coat
Mulla on tällä hetkellä elämässä menossa uusi todella outo ja raskas aikakausi, jonka myötä tietokoneella olo sekä some on jäänyt taka-alalle, koska en oikein vieläkään osaa ymmärtää kunnolla asioita joita käyn tällä hetkellä läpi. Lupaan kyllä päivitellä näitä fiiliksiä ja syitä vähän myöhemmin, kun itse myös saan niistä selkoa.
only kameli takki
Tämän päivän agendana onkin aikatauluttaa ja selventää ensi viikon ja mahdollisesti myös pidemmälle tapahtuvat some-päivitykset, kuvien otot ja sähköpostit, jotta pääsen pikku hiljaa takaisin tähän rytmiin. Tavoitteena todellakin päästä normaaliin postausrytmiin ja siihen, että saan fiiliksen ettei ole kiire kaiken tämän somen kanssa. Tämä on tällä hetkellä just sitä mikä tuntuu hyvältä ja mitä haluan tehdä.
uusi villakangastakki

Nämä asukuvat on itseasassa jo kuukauden takaisilta I Love Me – messuilta. Beige villakangastakki on uusi ja etsinkin jo pari vuotta uutta sellaista uutta. Tässä on tarpeeksi villaa, se on pitkä ja joku muu kuin musta. Tämä beige villakangastakki olikin ihan täydellinen uutuus mun takkikokoelmaan ja vanha villakangastakki joutaa uuteen kotiin. Myös valkoinen pooloneule on uusi ja se olikin todella yllättävä valinta. Mä pukeudun harvoin mihinkään vaaleaan ja olenkin koittanut tänä vuonna opetella pitämään myös mm. valkoista. Valkoinen poolo onkin päätynyt useasti päälleni ja olen todella iloinen, että olen uskaltanut poistua mukavuusalueeltani pukeutumisessa.beige villakangastakki

Takki – ONLY [*tästä] / Neule – JDY / Housut – ONLY [*tästä] / Lenkkarit – Nike [*tästä]

Tässä olikin hieman kuulumisia, ajatuksia ja tuttuun tapaan asukuvat. Mitä mieltä mun uudesta villakangastakista?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Haluaisin lukea enemmän

Neulemekko ja tekonahka kulmakivinä

Pienempi kui XS koko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.