Hae
Inka Nitta

FIILIKSET I LOVE ME MESSUISTA

I Love Me 2019 messut
kauneusmessut
Vuoden suurimmat kauneuteen sekä hyvinvointiin painottuvat messut järjestettiin reilu kaksi viikkoa sitten Helsingin messukeskuksessa. Viime vuoden tapaan myös mä sain kunnian päästä messukeskuksen kutsuvieraana osallistumaan näille pohjois-Euroopan suurimmille hyvinvointimessuille.
elina k i love me
Mä olin vuosi sitten ensimmäistä kertaa messuilla ja huomioin sen, että tämä uusi kerta oli kyllä hirmuisesti erilainen kokemus. Enään ei ollut kiire joka paikkaan ja uskalsi rauhassa kierrellä. Viime vuonna oltiin paikanpäällä lauantaina, mutta tällä kertaa mentiin jo perjantaina. Pressialue oli perjantaina ehdottomasti hiljaisempi, mutta iltaa kohden tuntui, että messukeskuksessa oli enemmän väkeä kuin edellisenä vuonna, vaikka oli vasta messujen ensimmäinen päivä.

luonkos i love me
Noho i love me
Mun mielestä oli ihanaa, että vaate- ja muotipuoli oli tänä vuonna todella suuri ja siihen oli panostettu. Tykkäsin siitä, kuinka paljon myös eettistä ja ekologista oli tarjolla. Paikan päällä oli minulle uusia muotibrändejä, joihin oli ilo tutustua.
pohjoismaiden suurimmat kauneus ja hyvinvointimessut
Pääsin nyt myös ensimmäistä kertaa katsomaan I Love Fashion – muotinäytöstä, josta tykkäsin kovin! Jukka Rintalan näytös oli ehdottomasti oma suosikkini. Puvut oli aivan upeita taideteoksia! Tykkäsin näytöksestä kyllä yleisesti paljon. Oli hyvin järjestetty ja monet kokonaisuudet ja muoti-ilmiöt oli omaan mieleeni. Poikkeuksena oli Changen alusvaatenäytös, jossa valot oli niin himmeellä, että ylärivistä ei nähnyt mitään mitä malleilla oli päällä. Harmi, sillä itse rakastan Changen alusvaatteita ja olisi ollut hauska nähdä näytös kunnolla.

i love fashion 2019
Tänä vuonna messuilla eri brändit oli panostanut paljon somistukseen pisteillään. Minulle täysin uusia brändejä löytyi messualueelta todella paljon ja eri pisteiltä löytyi vaikka mitä kivaa ilmaista tekemistä mm. käsihoitoja ja hierontoja. Valitettavasti näihin tekemisiin oli niin pitkät jonot, että en mihinkään ilmaisjuttuun jaksanut odotella. Tarjouksia messuilla oli myös paljon ja ne vaihteli kyllä todella paljon pisteestä riippuen. Osalla oli todella hyviä ja houkuttelevia tarjouksia, kun osalla taas ”tarjoukset” oli hieman kyseenalaisia.
naturel messuilla
hyvinvointimessut suomi
Kierrettiin messuseuran kanssa paljon hyvinvointi puolella maistelemassa uutuksia. Mä en koko messuilla tainnut maistaa mitään pahaa ja etenkin uudet juomamaut eri brändeiltä maistu oikein maittavilta!

i love me messut 2019
Kokonaisuudessaan I Love Me 2019 – messut oli ihan käymisen arvoiset tänäkin vuonna ja eiköhän sitä ensi vuonna mennä uudestaan!

Kävitkö sä I Love Me 2019 messuilla ja mitä tykkäsit?


Lue myös nämä:

Haluaisin lukea enemmän

Neulemekko ja tekonahka kulmakivinä

Pienempi kuin XS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.