Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

HALUAISIN LUKEA ENEMMÄN

Kaupallinen yhteistyö: Viisas Elämä

Nykypäivänä ollaan todella paljon puhelimen ääressä. Kun oma työ painottuu osiksi puhelimen kyttäämiseen, tavoitteellinen harrastus ja sivutyö on pitkälti puhelimella ja tietokoneella olemista ja tähän päälle ne omat jutut, niin väkisinkin aivot käy ylikierroksilla miettien kaikkea mitä pitäisi tehdä, kun vain selailee Instagramia kännykällä.  Sellaisia asioita, missä voin sulkea kaiken ympäriltäni on melko vähän, mutta lukeminen on yksi niistä. Etenkin kirjan lukeminen ja nimenomaan fyysisen kirjan eikä e-kirjan. Haluaisin kuitenkin lukea ehdottomasti enemmän. On vain harvinaista enää, että pystyy keskittymään kirjaan ilman isompia häiriöntekijöitä ympärillään.
saa mitä haluat

Pikkutyttönä mä luin paljon kirjoja ja kirjastokortti oli kovassa käytössä. Omia suosikkejani oli hieman jännittävät fantasiakirjat sekä nuorille suunnatut kauhusarjat, joista pahemmista menetin tosin yöunet. Näin aikuisiällä ei enää fantasiaromaanit niinkään kiinnosta, mutta olen täysin ihastunut tietokirjoihin, elämänkertoihin ja sellaiseen arkiseen hömppään. Parasta tietenkin on, jos kirjoissa on eräänlaisia tehtäviä kuten mm. Pohdi miksi plääplääplää tai, että kirja olisi toteutettu tehtäväkirja tyylillä ja sivuille voisi kirjoitella kynällä omia ajatuksia ja vastata kirjan antamiin kysymyksiin.

Tällä hetkellä mulla on kolme kirjaa lukulistalla ja itseasiassa kärsimättömänä olen aloittanut kaikki vähän samaan aikaan ja yhden saanut melkein loppuun asti. Haluaisin lukea enemmän kirjoja ja kovemmalla vauhdilla!
ajanhallinta ja lukeminen

 

Ajanhallinta – valmennusopas

Kirjan esittelyteksti: Tämän valmennusoppaan avulla arki ja omat arvosi kohtaavat. Löydät aikaa tärkeiksi kokemillesi asioille ja elämäsi mielekkyys lisääntyy. Konkreettiset työkalut auttavat itsesi johtamisessa, stressi vähenee ja läsnäolo lisääntyy. Kiireen hellittäessä luovuus herää, ja näemme elämän tarjoamat mahdollisuudet uusin silmin. Kaaoksella on kesyttäjänsä: se olet sinä, yhdessä tämän valmennusoppaan kanssa.

Tämä kirja on juurikin sellainen ihana tehtäväkirja, jossa pääsee pohtimaan ja vastailemaan kirjan esittämiin kysymyksiin. Tämä on sellainen kirja, jonka kaivan esiin aina, kun tuntuu että vuorokaudesta loppuvat tunnit. Kirja saa miettimään niitä elämän tärkeimpiä asioita ja helpottaa arjen sekä unelmien hallintaa. Mä olen saanut apua kirjalta mm. omien unelmien muuttamisesta todeksi ja miettimään niitä tärkeimpiä asioita omassa elämässä.
vihreä noita

 

Vihreä Noita – Kattava opas yrttien, kukkien, eteeristen öljyjen ja muiden taikavoimien maailmaan

Kirjan esittelyteksti: Vihreät noidat ovat sydämeltään viisaita parantajia, jotka luottavat luonnon parantavaan voimaan. Vihreä noita -kirjan avulla opit hyödyntämään yrttejä, kasveja ja kukkia parantamisessa. Opit myös käyttämään kristalleja, jalokivia, kiviä ja jopa pieniä risuja sisäisen tasapainon löytämiseen. Vihreä noita sisältää runsaan kokoelman erilaisten rohtojen ja rituaalien ohjeita sekä reseptejä ja opastusta luonnon parantavien taikavoimien käyttöön.

Mä valitsin tämän kirjan, koska sitä oltiin kehuttu todella paljon. Mä olen aina ollut hieman hihhuli ja tosi vahvasti taikauskoinen. Vihreä Noita – kirjaa en ole vielä päässyt kunnolla aloittamaan, mutta olen ahkerasti silmäillyt ja selaillut. Kirja sisältää paljon sitä kuinka sopeutua luontoon, kuinka erilaiset yrtit, marjat yms vaikuttaa kehon terveyteen ja sen toimivuuteen. Super mielenkiintoinen!
viisas elama haluaisin lukea

Saa mitä haluat – Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen

Kirjan esittelyteksti: Saa mitä haluat on opas itsensä kehittämiseen, vastuun ottamiseen omasta elämästä sekä mittavienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Kirja auttaa selviämään haastavista elämäntilanteista, löytämään uskoa itseen ja omiin unelmiin sekä niiden toteuttamiseen. Käytännönläheisten vinkkien avulla opit, miten voit päästä asettamiisi tavoitteisiin – niihinkin, joita et vielä tunnista.

Saa mitä haluat – opas herätti mussa ”pakko saada” efektejä jo heti pelkästään takakannen esittelytekstin perusteella. Mä unelmoin paljon ja listaan omia tavoitteitani ylös sekä tiedän mitä haluan, mutta en tiedä kuinka sen saan. Tätä olen oikeastaan vasta silmäillyt, mutta ajattelin aloittaa sen lukemisen tästä illasta lähtien.
viisas elämä lukeminen
Nämä nyt minun lukulistalla. Mitä kirjoja sun lukulistallasi on, vai luetko kirjoja lainkaan?


Lue myös nämä:

Pullonkerääjätakki ja asukuvat parkkihallissa

Syysflunssa ja takaisin kouluun – asu

Kirjoja bloggaamisesta

Kaupallinen yhteistyö: Viisas Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.