Hae
Inka Nitta

NEULEMEKKO JA TEKONAHKA KULMAKIVINÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

ruska tule takaisin
Hups voisin sanoa, sillä taas yli viikko siitä, kun viimeksi kirjoittelin tänne blogin puolelle mitään. Tässä lyhyiden aikojen sisällä on tapahtunut valtavasti niin hyviä kuin todella huonojakin asioita, mutta kyllä tämä tästä. Omat tulevaisuuden suunnitelmat on tällä hetkellä aika sekaisin ja järkyttävän ajatusvyöryn takia on ollut vaikea kirjotella yhtään mitään.
pieces tekonahka leggins
Syksy on jo pitkään ollut mun lempi vuodenaika, varsinkin se alku syksy. Viime vuoden syksy oli ihana! Se oli vähäsateinen ja lämmin, mutta tarvitsi silti neuleen ja ruska pysyi auringonpaisteen kanssa pitkään. Tänä vuonna jo syyskuussa oli pakkasta, kokoajan harmaata sekä sateista eikä aurinkokaan ole näyttäytynyt kuin pari kertaa. Ruska jäi täällä Tampereella lähes kokonaan välistä ja suurinosa lehdistä tippui puista vielä vihreänä. Tämä ei todellakaan ole ollut sellainen syksy jota rakastan. Ruska tule takaisin!
siesta noisy may neulemekkosyksyn ruska asukuvat
Muutamat syksyisellä viballa höystetyt kuvat kuitenkin ollaan tänäkin vuonna otettu. Syksyn muoti on parasta ikinä! Tosin tänä syksynä ei itseään ole aina parhaimmalla mahdollisella tavalla päässyt toteuttamaan syksyn pukeutumisen kannalta. Mun syksyn pukeutumisen kulmakiviä on ehdottomasti neulemekko ja tekonahka. Tässä asussa yhdistyy molemmat, sillä jalassa on jo hieman kulahtaneet tekonahkalegginsit ja mun ihan suosikki neulemekko, jota käytin itseasiassa jo viime syksynä tiuhaan tahtiin.

neulemekko tekonahka

Takki – ONLY / Neulemekko – Noisy May *[tästä] / Legginsit – Pieces *[tästä] / Nilkkurit – Skopunkten

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Pienempi kuin XS koko

Kävin ensimmäistä kertaa musikaalissa

Pullonkerääjätakki ja asukuvat parkkihallissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.