Hae
Inka Nitta

KÄVIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA MUSIKAALISSA

*Sisältää mainoslinkkejä

kävin ensimmäistä kertaa musikaalissa
Pari viikkoa sitten kävin mun elämäni ensimmäistä kertaa musikaalissa. Mä rakastan teatteria sekä keikkoja sun muita ihan älyttömästi, mutta jostain syystä musikaaleihin en aikaisemmin ollut eksynyt. Käytiin katsomassa ystävän kanssa Vasara ja Nauloja – musikaali Tampereen YO-talolla. Kuvituksena 5 minuuttia ennen musikaalin alkua otetut asukuvat.
vasara ja nauloja musikaali
Vasara ja Nauloja musikaali kertoo Göstasta sekä suomirockin lengendaarisesta yhtyeestä Leevi and The Leavingsista. Musikaalissa sukelletaan mysteerisen Göstan maailman syvemmin. Göstaa musikaalissa esittää aivan hänen näköisensä A-J Keskinen, jonka takia lähdettiinkin alunperin musikaalia katsomaan.
ensimmäistä kertaa musikaalissa
Musikaali oli erittäin  miellyttävä ja oli ihana kuunnella tuttuja kappaleita näytelmän yhteydessä. Keski-ikä oli totta kai oletetusti hieman korkeampi kuin minun ja ystäväni, mutta fiilis musikaalin aikana oli ihan super, kun huomasi kuinka nämä vanhemmat ihmiset pääsi eläytymään suoraan siihen aikaan! Antaisin 1-5 asteikolla musikaalille arvosanaksi 4.
musikaalin asukokonaisuus

Takki – ONLY / Pusero – ONLY / Housut – ONLY [*tästä]/ Nilkkurit – Skopunkten / Laukku – Pieces

Oletko sä käynyt koskaan musikaalissa?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Pullonkerääjä takki ja asukuvat parkkihallissa

Syysflunssa ja takaisin kouluun – asu

Mä alotan huomenna koulun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.