Hae
Inka Nitta

TB STYLE SYYSKUU (MYÖHÄSSÄ)

Mä olen viimeaikoina ollut melko kiireinen sekä tajuttoman väsynyt, joten blogin kirjoittaminen on jäänyt ihan tietoisesti hieman vähemmälle. Nyt ollaan jo viikon ajan menty lokakuun puolella, mutta siitä huolimatta tahdon tehdä vielä tämän syyskuun tb style – postauksen, jotta ei jää välistä kuukausia. Pidemmittä puheitta, mennään asiaan! Tässä siis 8 asua aikaisemmilta syyskuilta.

TB STYLE SYYSKUU

miten blogimaailma on muuttunut 2011

2011 tai 2012 syyskuu

Mun on pakko nyt sanoa, että en ihan varmaksi muista onko tämä kuva vuoden 2011 vai 2012 syyskuulta. Taitaa olla 2011, mutta en löytänyt väliin seuraavan vuoden kuvaa, joten tällä mennään. Muistan kuitenkin sen, että nämä kuvat oli ihan mun suosikkeja ja olin niin tyytyväinen tähän asuun. Farkkulegginsit ja paksu palmikkoneule, ei sen ihmeellisempää. Todella tylsä asu, mutta niin tota aikaa.
IMG_5997

2013 syyskuu

Ohhoh ompas mulla pitkä ja paksu tukka! 2013 syksyllä menty myös todella pelkistetyllä tyylillä. Tällöin löysin mustat farkut ja muistaakseni tämän jälkeen en moneen kuukauteen enää suostunut sinisiä farkkuja käyttämään. Yksinkertainen asu, jonka voisin pukea edelleen päälleni.
yy11

2014 syyskuu

Okei tämä asu on niin erikoinen, että en tiedä mitä sanoisin. Ginan ylipitkät farkut ja lastenosastolta hankittu parkatakki ystävältä lainassa. Ei jatkoon!
blang

2015 syyskuu

Mitä pidempään tätä asua katselen, sitä kivemmaksi tämä itseasiassa muuttuu. Tuo trenssitakki oli varmaan kolmen vuoden ajan mun lemppari ja kulutin sen ihan puhki! Voisin ehdottomasti pukea samantyylisen asun edelleen päälleni, tosin neulemekolla ja mahdollisesti muovinen wet look muuttuisi tekonahkaversioon.
nahkajahame

2016 syyskuu

Aika kun tajusin, että hameita voi käyttää myös arkena ja kylmällä säällä sukkiksien kanssa. Rakastuin korkonilkkureihin ja nahkayksityiskohtiin. Mä voisin edelleen pukea tämän asun tälläisenään päälleni, vaikka tosin nuo kengät ei enään iske.
pinkki nahkis2

2017 syyskuu

Tässä ollaan jo tosi lähellä nykyistä tyyliä. Printtipaidat, nahkatakit ja lenkkarit on niin mun juttu. Vaaleita pillifarkkuja yritin opetella käyttämään tuolloin, mutta en sitä vieläkään oppinut. Suora lahje tai mom jeans mallista vaalea farkku menee, mutta kapealahkeisessa en sitä vain osaa käyttää. Tämä asu kuitenkin jatkoon!
nahkatakki ja raitamekko

2018 syyskuu

Viime vuoden syyskuu oli kyllä niin lämmin! Muistan, kun koko syyskuun menin sukkahousuissa ja mekoissa. Tämän asun voisin ihan näin pukea päälleni edelleen ja jokainen tämän asun vaate- ja asustekappale löytyy edelleen vaatehuoneestani sekä on kovassa käytössä.
tb style syyskuu 2019

2018 syyskuu

Tässä syyskuun tuorein asukokonaisuus. Myöhemmin tällä viikolla lisää kuvia tästä kokonaisuudesta.

ps. Tägin Tb style – alta löydät aikaisemmat tb style postaukset.


Lue myös nämä:

PULLONKERÄÄJÄTAKKI JA ASUKUVAT PARKKIHALLISSA

SYYSFLUNSSA JA TAKAISIN KOULUUN – ASU

BLOCKFEST 2019 ASUT

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *