Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

PULLONKERÄÄJÄ TAKKI JA ASUKUVAT PARKKIHALLISSA

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard
*Sisältää mainoslinkkejä

katutyyliä parhaimmillaan
Asukuvat on hauskoja, kun välillä ne tulee otettua hetken mielijohteesta vaikka keskellä katua ja välillä kuvauspaikan takia saattaa ajaa toiselle puolelle Tamperetta. Sain yhteistyössä *Junkyardin kanssa valita heidän omasta mallistostaan muutamia vaatteita. Junkyardin valikoima on melko street tyylinen ja heti vaatteet saadessani sain idean, että haluan kuvata nämä asukuvat parkkihallissa! Postauksen lopusta löytyy muuten myös alekoodi!
junkyard katutyyli parkkihallissa

*Takki – Polar Bear

 *College paita – Wild Card

*Farkut – Kay Girlfriend

 

junkyard collab
Mä muistan, kun itselläni meni oikeasti monta vuotta, että pystyin esiintymään kuvissa julkisella paikalla. Vielä kauemmin meni siinä, että ei tarvinnut keskeyttää kuvaussesiota siihen, jos joku tuijotti kauempaa. Edelleen menee aina hetki tottua julkisella paikalla, kuten tuolla parkkihallissa kävi. Ensimmäiset 10 minuuttia oli hieman noloa, kun täytyi väistellä autoja ja sai kokoajan oudoksuvia katseita. Myöhemmin vain sitten taas tottui siihen ja koko nolouden tunne hävisi, tuntui kuin ympärillä ei edes olisi ketään.
street style asukuvat
Mun viime syksyn ja talven pukeutumisessa näkyi vahvasti teddy- sekä karvatakit ja en voinut vastustaa tuota vihreää pitkää teddytakkia. Vihreä on ollut jo monta vuotta mun lempivärini ja nyt, kun värjäsin oranssit hiukset, olen ottanut vihreän myös pukeutumiseen mukaan. Mun mielestä vaan oranssi ja vihreä sopii niin hyvin yhteen! Takki on myös super lämmin ja arvioidaan paksuudeltaan 1-3 asteikolle 2.
asukuvat parkkihallissa idedana

*Pipo – Valley

*Collegepaita – Wild Card

*Farkut – Kay Girlfriend

junkyard streetstyle

Takista vielä sen verran, että kun kaivoin sen ulos paketistaan ja puin sen päälleni mun mies kysyi ensimmäisenä, että oonko lähössä keräileen pulloja? Kommentti oli kyllä niin hauska ja aika osuva tolle takille. Onhan se aika kauhee, että on jo sen takia niin hieno!
asukuvat parkkihallissa
Sain myös teille ihanille lukijoille alennuskoodin *Junkyardin verkkokauppaan!

Koodilla INKA15 -15% alennusta yli 50€ tilauksesta 13.10 saakka! Alennus normaalihintaisista tuotteista.
pitkä teddy takki

*Seurantalinkki, en saa klikkauksesta rahaa.


Lue myös nämä:

Syysflunssa ja takaisin kouluun – asu

Syksyä enteilevä kukkamekko

Värjäsin oranssit hiukset 

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.