Hae
Inka Nitta

SYYSFLUNSSA JA TAKAISIN KOULUUN – ASU

*Sisältää mainoslinkkejä

takaisin kouluun asu
Pari viikkoa on mennyt kuin hujauksessa ja itseasiassa mun piti kertoa ensi fiiliksiä koulunkin aloituksesta jo viime viikon lopulla ja olenkin koonnut jo pientä tietopakettia tuosta koulutuksesta ensi viikolle. Sairastuin syysflunssaan torstaina ja ajatus ei siitä syystä nyt ole oikein kulkenut. Näin sunnuntain kunniaksi ajattelin kuitenkin tulla jakamaan viime viikon takaisin kouluun – asun.
back to school asu
takaisin kouluun kampaus

Mä rakastan syksyssä erityisesti syysmuotia! Syysmuoti on kaikkein tyylikkäintä ja pukeutuminen on super monipuolista. Tosin nyt on ollut melko sateista, joten päälle on valikoitunut useasti sadetakki töihin tai kouluun lähtiessä. Syksyisin löydän aina ihan uudenlaista inspiraatiota pukeutumiseen sekä asusteisiin ja nyt villityksen kohteeksi minulla on valikoitunut erilaiset hiuskoristeet ja etenkin scrunchiet. Perus poninhäntäkampaukseen saa heti erilaista näyttävyyttä käyttämällä eri värisiä scrunchieita plus ne on tietenkin tosi hellävaraisia hiuksille.
syysasukuvat
syysflunssa ja takaisin kouluun

neuletakki – JDY [*tästä] / t-paita – ONLY/ farkut – VERO MODA / reppu – NewYorker / lenkkarit – Nike [*tästä]

 Pitkät neuletakit, pehmeät puuvillaa sisältävät t-paidat ja hyvin istuvat farkut on tällä hetkellä ihan ykkösiä mun koulupukeutumisessa. Joku sanoisi, että ompa tylsää, mutta hei tälläinen toimii aina koulutyylissä! Pikkuhiljaa alkaa myös olemaan sen verran viileä, että käyttöön pääsee ihanat paksut neuleet sekä karva- ja teddytakit!

*Affiliate-linkki


LUE MYÖS NÄMÄ:

Mä alotan huomenna koulun!

Norjan kuvapäiväkirja

Blockfest 2019 asut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *