Hae
Inka Nitta

MÄ ALOTAN HUOMENNA KOULUN!

koulu alkaa
Okei niin siinä sitten kävi, että mä palaan taas takaisin koulun penkille ja mä alotan huomenna koulun! Valmistuin ammattikoulusta ajoneuvoasentajaksi 2015 ja aikuiskoulutuksesta merkonomiksi alle vuodessa 2017. Nyt palataan takaisin edelliseen kouluun ja suunnataan opiskelemaan digimarkkinointia! Mä periaatteessa koulutan itseäni nyt vain lisää, mutta en saa tutkintonimikettä tai muuta sellaista, sillä markkinointi on nykyään liiketoiminnan perustutkinnossa valittavana. Silloin kuin itse kävin merkonomitutkinnon ei ollut vaihtoehtoja kuin talous ja hallinto tai myynti ja asiakaspalvelu.
huomenna alkaa koulu
Tämä koulutus ei ole yleinen markkinointiin liittyvä, vaan keskittyy siis pelkästään digimarkkinointiin. Kyseessä on aika intensiivinen puolen vuoden koulutus, josta 4 kuukautta on harjottelua ja ensimmäiset kaksi kuukautta pelkkää koulua. Sain myös mun unelmien harkkapaikan enkä malta odottaa, että pääsen tekemään niitä hommia!

digimarkkinointi koulu
Mun unelmana on pitkään ollut jo työ markkinoinnin puolelta ja kehittää tätä omaa somea ammattilaisempaan suuntaan. Tämän koulun ansiosta minulla toivottavasti on tulevaisuudessa siis paremmat eväät kohti unelmia! Digimarkkinoinnin parissa työskentely kiinnostaa minua ihan yrittäjänä tai työntekijänä. Muutamia suunnitelmia onkin jo, mutta availen niitä hieman myöhemmin teillekkin.
alotan huomenna koulun
Syksy tulee varmasti olemaan kiireinen, sillä tulen käymään koulussa ja teen edelleen apulaismyymäläpäällikkönä vaatemyymälässä töitä. Kaiken tämän kanssa on myös tämä oma some, joka vie nykyään todella paljon aikaa. Haluaisin niin käyttää tähän 10 kertaa enemmän aikaa ja postata monta kertaa viikossa! Noh, pikku hiljaa hyvä tulee! Kun huomenna alotan koulun vihdoin niin osaan avata teille hieman paremmin tätä mun koulutusta. Voin vaikka viikon jälkeen palata omien fiiliksien kanssa.

digimarkkinointi

takki – Vero Moda / t-paita – Only / farkut – Only / lenkkarit – Nike

 


Lue myös nämä:

Blockfest 2019 asut

Syksyä enteilevä kukkamekko

Ristiäisten asuvalinta

 

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Huippua, tsemppiä opintoihin! Ala on ollut itselläkin haaveissa, markkinoinnin tradenomiksi olen jo ehtinyt valmistumaan muutama vuosi sitten 🙂 Pystytkö linkkaamaan tarkempaa tietoa koulutuksesta?

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Kiitos Heidi! Mä haluaisin myös markkinoinnin tradenomiksi, ehkä ensi syksynä pääsen sitä opiskelemaan. Teen varmaankin viikonlopuksi kattavamman postauksen tuosta koulutuksesta niin koitan etsiä tarkempaa tietoa koulutuksesta. Haku kun on päättynyt niin en enään päässyt siihen samaan kohtaan, jossa kerrottiin koulutuksesta 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.