Hae
Inka Nitta

TB STYLE ELOKUU

Vielä pari päivää elokuuta jöljellä, joten nyt viimeistään on oikea hetki toteuttaa uusi TB Style elokuu – postaus. Elokuun asuihin sain koottua vuodesta 2012 tähän päivään aina yhden elokuisen asun, joten hypätään sitten suoraan katsomaan mun vanhoja kokonaisuuksia!

tb style elokuu 2012

Elokuu 2012

Okei, en tiedä mitä sanoa. Tuubitopissa on tosi kiva ja inkamainen kuvio, mutta muuten toppi ei malliltaan ole yhtään minua. Muistan, kun kaikilla oli ylipitkiä farkkuja, jotka ei istunut päällä ja nykypäivänä farkkuihin painottuneena myyjänä on hieman hankala katsoa näitä 😀 Ton asun kruunaa varmaan toi bolero. En omista tästä asusta enää mitään.

yy61-001

Elokuu 2013

Lyhyt kiiltävä takkijuttu oli mun ihan suosikki tuolloin. Yhdistin sitä melkein kaikkiin mun asuihin! Oikeesti en tajua miten hyvin istuvia farkkuja ei vain mukamas ollut tuolloin. 😀 Saman tyyppisiä asuja puen edelleen päälleni: mustat TIUKAT farkut, löysä värillinen toppi ja jotain päällepuettavaa. Kyseisestä asusta en enää omista mitään.
inkablogiii 292

Elokuu 2014

Aika, kun luulin jakkujen kuuluvan aina siistimpiin asuihin. Mä en koskaan ole ollut perus jakkuihminen ja mun suurin ongelma varmaan oli ennen, että kuinka näyttää siistiltä ja asialliselta ilman jakkua. Olen onnellinen, että olen löytänyt ne omat jutut päällepuettaviksi enkä enää väkisin koita pukeutua sellaiseen mitä en ole. Tuo glittertoppi on lähtenyt kiertoon vasta varmaan alle kaksi vuotta sitten.
IMG_7137

Elokuu 2015

Tämä on musta todella suloinen asu! Voisin ihan just näin pukea tämän edelleen päälleni. Kyseisestä asusta löytyy mun vaatekaapista edelleen Converset sekä tuo takki. Takkia en kyllä ole hetkeen käyttänyt, joten mahdollisesti se lähtee jonnekkin parempaan kotiin.

sheinmekko

Elokuu 2016

Elokuu 2016 asu on tyylikäs ja todella yksinkertainen. Tämän todellakin voisin laittaa uudestaan päälleni. En tykkää käyttää enää oikeastaan ballerinoja paljoa, joten tilalle tulisi sandaalit, lenkkarit tai korkkarit. Mekosta taidoin luopua, kun häiritsi sen hieman iso koko.

hattaraa

Elokuu 2017

2017 olin todella basic ja ostin onneksi vaatteita, jotka sopivat useiden vaatteiden kanssa yhteen. Tää oli tosi kiva ja yksinkertainen asu jonka voisin ehdottomasti laittaa päälleni uudelleen. Tästä asusta löytyy muuten kaikki edelleen, paitsi kengät.
P7270085

Elokuu 2018

Mun viime kesän kesäasut on edelleen ihan mun suosikkeja! Tämän asun voisin pukea kyllä milloin vain päälleni. Vihreästä topista luovuin melko nopeasti, sillä löysin paremman tilalle, josta ei näy läpi. Housut pitäisi lyhentää niin pystysin myös ilman korkkareita pitämään. Käyttökerrat on pituuden takia siis hieman jäänyt, vaikka muuten noita housuja rakastankin.
tb style elokuu 2019

Elokuu 2019

Tämän vuoden uusin tulokas on tässä! Lisää kuvia tulossa myöhemmin tästä asusta.

Tässä olikin Tb Style elokuu! Mikä näistä elokuisista asuista on sun suosikki?

Aikaisemmat TB Style – postaukset löydät samannimisen tagin alta.


Lue myös nämä:

Blockfest 2019 asut

Syksyä enteilevä kukkamekko

Ristiäisten asuvalinta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *