Hae
Inka Nitta

LAURA MERCIER MEIKKIVOIDE: UUSI SUOSIKKI?

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikkivoide saatu

Jo noin vuoden verran Isadoran Active all day wear – meikkivoide on ollut mun suosikki, kuten olen tainnut moneen kertaan mainita siitä bloginkin puolella. Sain kuitenkin loppu keväästä testiin Skincityltä Laura Mercier brändin *Flawless Fusion Ultra pitkäkestoisen meikkivoiteen, josta olin kuullut paljon hyvää.
laura mercier meikkivoide
Heti jo alkuun meikkivoiteen lasipakkaus kiinnitti huomioni. Lasinen meikkivoidepurkki on todella kaunis ja sen mattamainen seepraraidallinen korkki kruunaa pakkauksen ulkonäön täydellisesti. Tämän nestemäisen ja mattaisen meikkivoiteen on luvattu pysyvän jopa 15 tuntia iholla. Meikkivoide on keskipeittävä tai kokonaan peittävä, riippuen määrästä ja kerrostuksista. Omasta mielestäni jo yhdellä kerroksella saa todella peittävän ja mattaisen lopputuloksen.

Meikkivoiteessa on käytetty Skin Fusion Technology – koostumusta, joka saa tuotteen kestämään erityisen pitkään myös hikoilua, kosteutta ja lämpöä ja tämä tekeekin tästä meikkivoiteesta oikein oivan kilpailijan mun suosikkimeikkivoidetta vastaan!
laura mercier uusi suosikki
Tykkäsin meikkivoiteen samettimaisesta ja kevyentuntuisesta koostumuksesta, mutta mielestäni levittäminen sienellä oli hieman hankalaa. Tuote siis kyllä levittyi ihan hyvin, mutta ei niin hyvin kuin Isadoran vastaava. Laura Mercier Flawless Ultra Fusion meikkivoide on öljytön ja hajusteeton sekä sopii kaikille ihotyypeille. Väriskaala on todella suuri ja myös vaaleimmille löytyy oma sävy varmasti valikoimasta. Itseltäni löytyy sävy Bisque.

Tykkäsin kyllä kovasti meikkivoiteesta, sillä se on hyvännäköinen  iholla, peittävä, mutta kuitenkin kevyt sekä pysyy koko työpäivän hyvänä. Laura Mercier meikkivoide menee siis ehdottomasti jatkoon!
ilman meikkivoidetta

Ilman meikkivoidettameikkivoiteen kanssa
Meikkivoiteen kanssa

Mikä on sun suosikki meikkivoide ja miksi?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Näillä tuotteilla pidän jalkapohjat kunnossa

Korealainen kosmetiikka sai innostumaan ihonhoidosta

Värjäsin oranssit hiukset

 

 

2 kommenttia

 1. hannamariav kirjoitti:

  Kesällä rakastan käyttää Lumenen CC-voidetta ja talvella palloittelen useamman eri mattaisen välillä. Mulla on aika monta eri suosikkimeikkivoidetta (kuten Maybelline Superstay, Smashboxin semimatta jne), mutta nykyään tulee testattua niin paljon että suosikkeja alkaa olla vaikeampi rajata!

  Tää LM on yksi niistä joita mun on tehnyt mieli pitkään testaa ja oonkin useemman kerran ollut ihan partaalla ostaa sen, kunnes taas muistin miten paljon on laatikossa käyttämättä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Lumenen CC-voidetta on kehuttu niin paljon ja mun on pitänyt pitkään testata sitä. Mä suosittelen tätä Laura Mercierin meikkivoidetta heti, kun saat tilaa sun meikkivoidelaatikkoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *