Hae
Inka Nitta

BLOCKFEST 2019 ASUT

*Siirtokuvatatuoinnit ja glitterit saatuja

Kesäloman viimeinen viikonloppu hurahti nopeasti ohi, kun vietin kaksi päivää mun suosikkifestareilla: Blockfesteillä. Blockfestit on nykyään mulle jokakesäinen perinne, sillä rakastan sitä fiilistä paikan päällä. Artistikattaus ei tänä vuonna ollut oikein omaan mieleeni Pyhimystä lukuunottamatta, mutta fiilis oli taas kerran loistava!

Mun mielestä onnistuin tänä vuonna festari asuissa super hyvin, joten ajattelin että voisi olla kiva näyttää teille mun Blockfest asut.

blockfest 2019
blockfest 2019 asut
blockfest 2019 asusteet

Ensimmäisenä päivänä puin uuden Onlyn leopardimekon päälleni. Ajattelin ensin, että en osta festareille uutta mekkoa vaan menen vanhalla, mutta en pystynyt vain olemaan ostamatta tuota uutta leopardimekkoa, sillä se on ihan täydellinen! Mekko käy myös hyvin mulla töissä syksyllä sukkahousujen ja alustopin kanssa. Olen pitkään halunnut testata mekko ja maiharit yhdistelmää ja nyt vihdoin oli juuri sopiva tilaisuus ja sää siihen! Mekon kaveriksi siis valitsin viime vuonna hankkimat maiharit. Yhdistin myös mun vyölaukun ja nahkaset korvakorut.

Mun festarilookkiin kuului tänä vuonna myös vahvasti siirtokuvatatuoinnit ja glitterit, mitä sain testiin Glitter By ElinaK brändiltä. Ensimmäisenä päivänä laitoin rintakehään intiaaninaisen ja rupesin haaveilemaan tosissani tatuoinnista rintakehässä. Olisi niin upea!
blockfest rokkiasu
blockfest asut
blockfest glitterit

Tokana päivänä mentiinkiin hieman tummemmassa asussa, joka oli enemmän mun näkönen. Valitsin päälleni 60-luvun rockki bändi The Whon bändipaidan ja viime syksynä ostamani nahkahameen. Vaatteiden kavereiksi jalkoihin pääsi Sidoste Socksin Tampere sukat ja Niken lenkkarit. Sama vyölaukku koristi tokan päivän asua, mutta tällä kertaa heitin laukun olan yli, mikä näytti myös todella kivalta.

Myös tokan päivän asuun pääsi Glitter By ElinaK siirtokuvatatuoinnit pohkeeseen sekä meikkiä koristi saman brändin ihotimantit ja irtoglitter.

Mun tämän vuoden molemmat Blockfest asut olikin omaan mieleeni, enkä oikein osaa päättää edes suosikkia. Kumpi asuista on enemmän sun mieleen?


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Syksyä enteilevä kukkamekko

Ensimmäinen ulkomaanmatka, jännittääkö?

Blockfest 2018

2 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tosi kivoja molemmat asut! Tykkään itse ehkä hitusen enemmän tosta mekko+maiharit kombosta, kun se toimii niin hyvin<3 Mäkin testailin alkukesästä noita siirtokuvatatuointeja ja aloin jo haaveilla oikeesta 😀 Noi pysyi myös yllättävän pitkään tosi hyvän näköisenä, ennen kuin alkoivat kulua pikkuhijaa pois 🙂

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Kiitos Linda!<3 Mä en osaa vieläkään päättää, että kumpi asu on enemmän mun mieleen!
   Siirtokuvatatskat sai todentotta kunnon tatuointikuumeen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *