Hae
Inka Nitta

EN OLE LÄHTENYT

takaisin matkoilta
Täällä taas juuri ja juuri toipuneena reissusta. En ole lähtenyt täältä siis mihinkään! Pohjois-Norja roadtrip oli mahtava ja antoisa kokemus, mutta pisti kyllä väsyttämään huolella. Kuvia sekä tarinoita meidän reissusta on tulossa muutaman postauksen verran kyllä, kunhan saan katsottua kaiken materiaalin läpi, jota tuotin matkalla.
en ole lähtenyt
Kirjottamisen makuun on myös päästävä, sillä lähes kahteen viikkoon en reissun vuoksi ole saanut kirjoitettua mitään. Valitettavasti kiireiden aikataulujen ja töiden vuoksi en saanut ajastettua reissun ajalle yhtäkään blogipostausta. Uskon kuitenkin, että tämä tästä taas lähtee ja vielä isommalla palolla mitä se olikaan!
takaisin norjasta


Lue myös nämä:

Ensimmäinen ulkomaanmatka, jännittääkö?

Norjan reissu lähestyy: mitä pitää vielä hankkia?

Koiran ensimmäinen yö teltassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.