Hae
Inka Nitta

SYKSYÄ ENTEILEVÄ KUKKAMEKKO

*Sisältää mainoslinkkejä

syksyä entelevää
Kivaa keskiviikkoa! Se olisi kaksi työpäivää ja loma alkaa. Mä olen niin fiiliksissä ja odotan sitä reissua niin paljon. Tuntuu vain, että vähän kaikki jää rästiin ja harmittaa oikeasti ihan kamalasti, jos blogi jää elämään hiljaiseloa koko reissun ajaksi. Mä todellakin yritän saada vielä tehtyä pari ajastettua postausta reissun ajaksi.♥
syksyä enteilevä kukkamekko
Tarkoitus ei kuitenkaan ollut valittaa tekemättömyyttän vaan esitellä tämä syksyä enteilevä kukkamekko, joka näkyikin vilaukselta edellisessä TB Style postauksessa. Nyt eletään sitä aikaa, että sesonki pikku hiljaa vaihtuu ja vaatekauppa alkaa täyttymään jo syksyn valikoimasta. Vielä on kevyttä ja hempeää kivaa kesävaatetta, mutta esimerkiksi tässä mekossa on jo smock tyyppinen korkea kaulus ja syksyn värejä.
syksyn trendit
Kun mä näin tämän mekon ensimmäistä kertaa, niin mun oli vaan pakko saada se! Yleensä tämän tyyppistä ei päälläni nähdä, mutta tässä oli sitä jotain. Pelkäsin, että mekko päällä tuntisin oloni liian suloiseksi ja tyttömäiseksi, mutta ei, ihan Inkamainen olo edelleen mekko päällä. En tiedä sitten onko se nuo värit, sillä ne sopii mun hiuksiin ihan täydellisesti. Syksyä enteilevä mekko on kyllä varmasti juuri nyt yksi mun lemppari vaatekappaleista. Mekko menee pitkälle syksyyn sukkahousujen kanssa ja keväällä sen voi kaivaa talvisäilöstä jo auringon pilkottaessa.
kesä- ja syksymekko

mekko – JDY / lenkkarit – Nike [*tästä alessa]


Lue myös nämä:

Ristiäisten asuvalinta

Yhdet housut: kaksi asua

Ruskeat puvunhousut rennossa asussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.