Hae
Inka Nitta

ENSIMMÄINEN ULKOMAANMATKA, JÄNNITTÄÄKÖ?

*Sisältää mainoslinkkejä

Viikon päästä tähän aikaan ollaan oltu jo pari päivää Norjan puolella. Tämä reissu tulee olemaan minun ensimmäinen ulkomaanmatka, joten ehkä siksi tämä suuri hypetys ennen kuin ollaan edes reissuun päästy lähtemään. Olen kuulemma joskus todella pienenä käynyt Tukholmassa, mutta en muista siitä kyllä yhtikäs mitään, joten sanotaan, että tämä Norjan reissu tulee olemaan ensimmäinen ulkomaanmatkani.
ulkomaanreissu

Jännittääkö?

Itse vieraaseen maahan meneminen ei jännitä, mutta moni muu asia kyllä. Mietin, kuinka jaksan olla autossa yli 1000 kilometria ennen kuin päästään Norjaan. Huolettaa myös Bamsen jaksaminen takapenkillä olemiseen. Vieraaseen maahan matkustaminen jännittäisi varmasti, jos joutuisin lentämään, sillä sitä en myöskään ole tehnyt. Autolla kulkeminen on minulle arkipäivää, joten matkustustavassa ei ole mitään uutta eikä jännittävää. Jännittää myös, että kuinka väsynyt ja turhautunut olen reissun aikana. Teltassa nukkumisen öitä on tasan yksi ja se ei mennyt kamalan hyvin unien puolesta. Turhaudun naurettavan helposti, jos en saa unta. Norjan luonnossa en myöskään voi sitten esimerkiksi naputella tietokonetta ja juoda Pepsi Maxia keskellä yötä, jos se uni ei tule.
matkustan ulkomaille
Suurimmalta osin olen kuitenkin vain innoissani. Onhan tää nyt siistiä, lähteä viikoksi toiseen maahan nukkumaan telttaan koiran ja läheisten ihmisten kanssa! Hieman myös jännittää, että mitä tapahtuu matkan jälkeen? Tuleeko minusta hullu, joka potee kokoajan matkustuskuumetta ja että on pakko päästä pois. Saa nähä, kun jo ilman matkustamista haaveilen upeista kohteista ympäri maailman.

Pientä stressin poikasta on havaittavissa kylläkin monessa asiassa. Huolehdin siitä, että kuinka saan kaikki ensi viikon julkaisut valmiiksi. Mulla on kyllä netti toiminnassa, mutta se, että toimiiko se kunnolla ja kaikkialla on sitten eri asia. Konetta en myöskään jaksa ottaa mukaan, kun en sitä kunnolla mihinkään lataukseen saa, joten oikeastaan kaikki blogipostaukset on tehtävä ennen reissua. Reissuun lähdetään perjantaina ja minulla on vielä paljon hankittavaa. Perjantai on mun ainut vapaapäivä ennen lähtöä, joten huolettaa tuleeko kaikki hankittua.  Nämä asiat joista stressaan nyt, voivat kuulostaa tosi pinnallisilta, mutta uskon, että johtuu siitä, kun kyseessä kuitenkin ensimmäinen ulkomaanmatka.
ensimmäinen ulkomaanmatka

Kimono – Only / Toppi – Pieces / Farkut – Only [*tästä alessa] / Kengät – Nike [*tästä alessa]

 

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Norjan reissu lähestyy: Mitä pitää vielä hankkia?

Yön yli retki Birgitan polulla

Koiran ensimmäinen yö teltassa

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Ihanaa reissua teille! Mä olen käynyt Norjassa vain pikaisesti kääntymässä, mutta joskus olis kiva mennä pitemmäksikin aikaa 🙂 Se ajomatka on vaan melkoinen, mutta jotenkin silti haluisin mieluummin nimenomaan ajaa autolla sinne kuin lentää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *