Hae
Inka Nitta

NÄILLÄ TUOTTEILLA PIDÄN JALKAPOHJAT KUNNOSSA

*Postauksen tuotteet saatu pr-lahjana

formula 10.0.6 jalkojenhoitotuotteet
Tutustuin Formula 10.0.6 brändiin keväällä, kun he lanseerasivat uuden vartalonhoitolinjan suositun kasvojen ihonhoitoon tarkoitettujen tuotteiden kylkeen. Vartalolinjaan kuuluu yhdeksän erilaista tuotetta ja kaksi näistä yhdeksästä tuotteesta on tarkoitettu jalkojen hoitoon.

Mä olen päivän aikana todella paljon jaloillani. Teen kahdeksan tunnin työpäiviä ja sen lisäksi kuljen muutamia kilometrejä koiralenkeillä päivittäin. Vaikka on kesä, on töissä lähes pakko pitää lenkkareita silti, ettei selkä tai jalkapohjat kipeenny liikaa. Ainakin minulla tulee todella herkästi kovettumia, jotka on ikävän kipeitä ja tämän takia jalkapohjien hoito on minulle todella tärkeää.

Forumula 10.0.6 brändin jalkahoitotuotteet on kyllä nousseet kovaan suosioon itselläni ja saaneet oman paikkansa jalkojenhoidon täsmätuotteina omissa ihonhoitorutiineissa. Näillä tuotteilla siis pidän jalkapohjat kunnossa!
formula 10.0.6 jalkapohjat kunnossa

Save My Sole Scrub for Feet -jalkakuorinta

Tämä jalkojen kuorintavoide on hauskasti vaahtoava ja miellyttävän tuntuinen. Kuorinta sisältää avokadoöljyä, jolla on pehmentävä vaikutus sekä piparminttuöljyä, joka puolestaan virkistää ja rauhoittaa jalkojen ihoa. Tuotteessa on sopivasti rakeita ja tuoksu on todella miellyttävä: mieto piparminttu. Formula 10.0.6 jalkakuorinta on super riittoisaa ja pienikin tujaus riittää levittymään kokonaan jalkapohjalle.

Käyttö on helppoa! Levitä pieni määrä kosteisiin jalkapohjiin ja hiero kovettumiin ja kuiviin kohtiin pari minuuttia. Huuhtele huolellisesti! Käytä tarvittaessa. Itse käytän kerran viikossa tai harvemmin.

Step By Step Renewing Foot Cream -jalkavoide

Miellyttävältä tuoksuva sheavoita ja viinirypälesiemenöljyä sisältävä jalkavoide pehmentää ja ravitsee karheat ja kuivat jalat. Voide sisältää myös eukaluptuksen ja rosmariinin eteerisiä öljyjä, jotka viilentävät, rentouttavat ja uudistavat jalkojen ihoa.

Käytä voidetta puhtaalle ja huolellisesti kuivatulle iholle. Hiero kunnes voide on imeytynyt. Käytä aina kuorinnan jälkeen. Parhaan tuloksen saat, kun käytät näitä jalkatuotteita yhdessä.
jalkapohjat kunnossa formula 10.0.6
Formula 10.0.6 tuotteet ovat edullisia ja ihanissa pakkauksissa! Nämä molemmat jalkojenhoitotuotteet ovat 100ml tuubeissa ja hintaa löytyy ainakin Stockmannin verkosta 5,90€, eli ei ollenkaan paha! Formulan tuotteet löydät siis Stockkalta sekä osa tuotteita löytyy myös Kicks myymälöistä.

Hoidatko sinä jalkojen ihoa säännöllisesti? Millä tuotteilla just sä pidät sinun jalkapohjat kunnossa?


Lue myös nämä:

Korelainen kosmetiikka sai innostumaan ihonhoidosta

Värjäsin oranssit hiukset

Etanaa iholle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.