Hae
Inka Nitta

RISTIÄISTEN ASUVALINTA

*Sisältää mainoslinkkejä

ristiäismeikki
Muutama viikko sitten olin ristiäisissä, jossa tyttö sai todella kauniin nimen!♥

Olin samaan aikaan vieraana, mutta myös valokuvasin ristiäiset. Jotain kuvauskeikkoja haluaisin ehdottomasti harrastaa lisää, oli niin hauskaa! Vanhemmatkin oli ihanan tyytyväisiä, kun annoin valmiit käsitellyt kuvat ristiäisistä. Halusin tulla esittelemään teille, että mikä oli ristiäisten asuvalinta.
ristiäisiin mekko
Ristiäisten asuvalinta oli tummansininen siro mekko sekä kiiltonahkaiset mustat avokkaat. Korviin pistin käsityönä tehdyt nahkaiset isot lehtikorvakorut, jotka oli pari vuotta sitten mun eniten käytetyimmät korvakorut. Kirkossa mulla oli nahkatakki mekon päällä. Meinasi iskeä paha asukriisi ennen juhlia, sillä ei kyllä ollut mitään tietoa, että mitä ristiäisiin kuuluu pukea. Onneksi onnistuin lopulta ihan hyvin ristiäisten asuvalinnassa.
ristiäisten meikki
Rakastan pukea vähän hienompaa päälle, mutta harvemmin tulee oltua missään juhlissa. Nämäkin ristiäiset taisivat olla kesän ensimmäiset ja viimeiset juhlat. Millainen olisi sinun asuvalintasi ristiäisiin?
ristiäisten asuvalinta

mekko – Only [*tästä kuosillinen ja *tästä mustana] / avokkaat – Tamaris

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Yhdet housut: kaksi asua

Ruskeat puvunhousut rennossa asussa

Bleiseri takkina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *