Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

KOREALAINEN KOSMETIIKKA SAI INNOSTUMAAN IHONHOIDOSTA

Kaupallinen yhteistyö: eleven.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Kosmetiikka on yksi omista intohimoistani ja olenkin aina innoissani kokeilemassa uusia brändejä sekä markkinoiden uusia tuotteita. Vaikka kosmetiikka, etenkin meikit on aina ollut mielenkiintoisia minusta, en ole aina hoitanut esimerkiksi ihoani erityisesti. Mä olen niitä ihmisiä, ketkä aikaisemmin väitti, että mikään puhdistustuote ei poista meikkejä kasvoiltani tai putsaa ihoani tarpeeksi hyvin. Käytin monta vuotta meikkien pesuun pelkkää käsisaippuaa ja ihonhoidossa mukana oli vain kevyt kasvovoide meikkipohjan alle ja muutaman euron peel off maskit kerran kuukaudessa. Todellisuudessa olin kokeillut vain muutamaa erilaista puhdistuemulsiota ja maitoa eri brändeiltä, enkä ollut edes yrittänyt löytää oikeanlaista puhdistustuotetta kasvoilleni, sillä ajattelin, että jokainen tuote tekee kasvoilleni saman.
korealainen kosmetiikka oil faceko

G9Skin Vita Bubble Oil Foam *linkki

Kiinnostus ihonhoitoon lisääntyi, kun pari vuotta sitten löysin korealaisen kosmetiikan. Korealainen kosmetiikka oli rantautunut suomeen ja boomi oli todella suuri. Olin kuullut, että korelaiset ovat tunnettuja ihonhoidosta ja olinkin aina ihaillut heidän virheetöntä ihoa. Nuorempana luulin myös, että ihonhoidon on pakko maksaa, mutta korealainen kosmetiikka sai myös huomaamaan sen, että se vois olla suhteellisen edullistakin.
k-beauty seerumi

E Nature Squeeze green watery gel cream *Linkki
E Nature Squeeze Green watery serum *Linkki

Ensimmäiset brändit joihin tutustuin korealaisessa kosmetiikassa olivat Holika Holika ja TonyMoly. Ihastuin täysin tuotteiden ulkonäköön ja näin ihonhoidosta tuli myös hauskaa ja olin innoissani kokeilemassa uusia tuotteita sekä löytämään ihotyypilleni ne oikeat tuotteet.
k-kosmetiikka sai innostumaan ihonoidosta

Skin79 Skin Clearing Toner fresh *Linkki
Skin79 French Clay Foam Cleanser *Linkki
Skin79 Pore-Kok Fresh Essence *Linkki

Pikkuhiljaa käsisaippua jäi pois ja tilalle tuli öljymäinen putsari ja kylkeen toinen puhdistusaine esim. voidemainen tai vaahtomainen. Ihonhoito rutiiniini lisääntyi siis kaksoispuhdistus, kuorinta pari kertaa kuukaudessa, kosteuttavat kangasnaamiot muutaman kerran viikossa, peel off maskii tai muu tujumpi kasvonaamio kerran viikkoon ja oikeanlainen kasvovoide kaksi kertaa päivässä. Näillä mentiinkin hetken aikaan, mutta nykyään noudatankin lähes täydellistä korealaista 10 kohdan rutiinia. Korealainen kosmetiikka sai innostumaan ihonhoidosta todellakin!

kangasnaamiot k-kosme

Berrisom Water Bomb Jelly Mask *Linkki
Berrisom Soda Bubble Mask *Linkki
Berrisom Animal Mask *Linkki

Ihonhoidossani ei tällä hetkellä ole käytössä pelkästään korealaisia brändejä ja kokeilenkin mielelläni uusia merkkejä ja tuotteita ihan mistä vain. Korealaisia brändejä suosin kuitenkin eniten öljypohjaisissa putsareissa, kangasnaamioissa, erilaisissa kuorintahapoissa sekä seerumeissa.
korealainen kosmetiikka sai innostumaan ihonhoidosta

J.One Black Jelly Pack *Linkki
J.One Jelly Pack *Linkki

Aamun ja illan ihonhoitorutiinini on hieman erilaiset keskenään ja 10 kohtaa ei aamuisin ihan täyty. Iltaisin on ihana pitää rentouttava spa-hetki ja käyttää erilaisia tuotteita. On jännä miten ennen sitä ei nauttinut ihonhoidosta, mutta nykyään se on yksi lempi hetkistäni iltaisin. Ei siihen oikeasti mene niin paljoa aikaa.

Korelainen kosmetiikka sai minut innostumaan ihonhoidosta. Käytätkö sinä korelaista kosmetiikkaa?

Ps. Mun instagramissa(@inkanitta) on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 100€ lahjakortin Elevenin verkkokauppaan!

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Värjäsin oranssit hiukset

Spiderman maskeeraus

Nyx Ultimate Shadow Palette Phoenix

Kaupallinen yhteistyö: eleven.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.