Hae
Inka Nitta

VÄRJÄSIN ORANSSIT HIUKSET

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesäkuun lopulla mun hiustenväri muuttui ja päätikin, että nyt haluan vihdoin oranssit hiukset! Oranssi väri hiuksissa on ollut jo jonkin aikaa haaveena ja nyt, kun tukka oli taas tarpeeksi vaalea, oli se mahdollista tehdä. Blogin puolella onkin jo ollut muutamia kuvia oranssin tukan kanssa, mutta kertaakaan en siitä ole niin maininnut. Instagramissa tosin hehkutin uutta tukkaa heti.
orange hiukset
kim possible tukka
Tarkoituksena on pitää tuo oranssi väri melko luonnollisena, mutta aina maskin jälkeen se muuttuu tosi punertavaksi, kuten näissä kuvissa näkyy. Tulee kyllä kunnon Kim Possible vibat tuosta kirkkaasta väristä. Nyt olen laittanut noin. kerran viikossa hiusmaskia ja mun tukasta se haalistuu luonnollisemmaksi oikeastaan heti ekan pesun jälkeen. Pesen hiukset noin 6 kertaa viikossa, joten ylläpito on vaikeaa ja sen tiedostinkin etukäteen. Onneksi haalistunut oranssi ei minua haittaa ja tykkään siitä ehkä enemmän kuin kirkkaasta.
oranssit hiukset
ginger hiukset

takki – Bershka / mekko – Vero Moda / kengät – Nike [*tästä alessa]

Hiusväri tuntuu tosi omalta ja tunnen itsevarmaksi oloni tässä värissä.

Mitä mieltä oranssit hiukset hot or not?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Leikkasin kesätukan

Tyvikasvu piiloon ilman värjäystä

Kuinka pidän hiukseni punaisina?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.