Hae
Inka Nitta

TB STYLE HEINÄKUU

Nyt ollaan aikalailla heinäkuun puolessa välissä ja ajattelin tehdä kerrankin ajoissa tämän TB style heinäkuu postauksen. Aikaisemmat TB style postaukset löydät tägin tb style alta.

tb style heinäkuu 2012

Heinäkuu 2012

Kerrankin löytyi jo vuodelta 2012 hyvä asukuva! Mä muistan, että ostin ton topin Ginan alesta jollain kahdella eurolla ja kulutin sen ihan puhki! Ihan liian pitkät farkut ja hyi niihin yhdistettynä ballerinat, ei näin. Ihan kamala asu, mutta just niin muodikas kuin tolloin pystyi ollakkaan 😀 Ps. Tukka on omanvärinen.

DSC_5818

Heinäkuu 2013

2013 kesä oli kunnon kangaskenkien villitysaikaa! Mä rakastin noita mun sinisiä housuja, mutta ne löystyi tosi nopeesti ja sitten näytin aina siltä, kuin mulla olisi tullut housuun ja monesti. Loppujenlopuksi tosi kiva perusasu, jonka voisin edelleen puke päälleni, tosin eri housuilla.

kuva 1(9)

Heinäkuu 2014

Mustavalkoista ja läpikuultavaa yläosaa, niin perus mun juttu tuona kesänä. Huomatkaa myös neonväriset rintaliivit topin alla. Se oli todella cool, kun ne hieman näkyi.. Tätä asua en kyllä pukisi enään päälleni, mutta tosi kiva kuvauspaikka!
IMG_6772

Heinäkuu 2015

2015 kesällä mä kyllä pukeuduin jo todella erilailla miten edellisinä vuosina. Pinkki mekko on kyllä ollut aika raju valinta, mutta kiva kokonaisuus statement kaulakoruineen ja kesäkenkineen. Ei ehkä neonvärejä, mutta muuten tosi kivan mallinen kesämekko.
treffiasu

Heinäkuu 2016

Nyt alkaa pikku hiljaa löytymään jo se oma tyyli. Yhdistäisin tosin nahkamekkoon eri takin ja piikkikorkkarit. Oikein kiva asukokonaisuus kyllä muuten ja voisin pukea sen edelleen päälleni.
heinäkuu17

Heinäkuu 2017

Tämä kokonaisuus on edelleen super ihana ja näistä vaatteista minulta edelleen löytyy kaikki muu paitsi nuo kukalliset kangaskengät, jotka ovatkin asun ainut kohta jonka vaihtaisin. Asu on just eikä melkein mun tyylinen edelleen ja tuo kimono on suosikkini vuodesta toiseen!
asu kukkahame

Heinäkuu 2018

Viime vuoden asu löytyy myös kokonaan edelleen kaapista, tosin kengät hajosi, mutta muuten! Tämän tyyppisiin asuihin tulisi varmasti pukeuduttua tämän kesän aikana, jos vain olisi kelejen puolesta mahdollisuus siihen. Tämä asu siis jatkoon!
tb style heinäkuu 2019

Heinäkuu 2019

Ja uusin tulokas! Tästä tulossa lisää kuvia myöhemmin 🙂

Tälläinen oli Tb Style heinäkuu, mikä asuista on sun suosikkisi?


Lue myös nämä:

Näin pukeudun töihin / Kesäkuu

Yhdet housut: kaksi asua

Ruskeat puvunhousut rennossa asussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.