Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / KESÄKUU

Kivaa maanataita! Mä saavuin pari tuntia sitten töistä kotiin ja koiran lenkin jälkeen vihdoin on hetki aikaa istua tässä koneella. Viime kuussa nappasin 12 työasusta kuvat ja päätinkin, että taas tulee uusi osa tätä ”Näin pukeudun töihin” sarjaa. Nyt vuorossa siis näin pukeudun töihin kesäkuu edition!
Näin pukeudun töihin kesäkuu
Näin pukeudun töihin kesäkuu
Kesäkuussa ei kamalan moneen otteeseen saatu hellepäivistä nauttia ja se näkyykin pukeutumisessa. Muutama lämmin päivä oli, mutta hameisiin, mekkoihin ja shortseihin tuli yhden käden sormin laskettava määrä pukeuduttua. Culotte mitta oli kuitenkin tosi näkyvä mun työasuissa.
Näin pukeudun töihin kesäkuu
Näin pukeudun töihin kesäkuu
Kesäkuussa tykkäsin paljon päällepuettavista jutuista, joita mun tyylissä muutenkin näkee! Kimonot, takit ja muut rimpsut on ihan parhaita ja sillä saa muuten basic asusta näyttävämmän helposti. Käytin myös tosi paljon samoja vaatekappaleita ja yhdistelin niitä vain erilailla.
Näin pukeudun töihin kesäkuu
Näin pukeudun töihin kesäkuu

Huomasin juuri, että jostain syystä Flickriin ladatessani nämä kuvat muuttuivat todella rakeiseksi! Toivottavasti se ei häiritse, sillä en saanut niitä muutettua laadukkaammiksi tätä erää. Edelliset Näin pukeudun töihin sarjan postaukset löydät tägin työpukeutuminen alta. Tässä oli Näin pukeudun töihin ja kesäkuu!


Lue myös nämä:

Yhdet housut: Kaksi asua

Vartalotyypit: Päärynä ja mansikka + tyylivinkkejä

Taikafarkut: Mustat farkut, joista ei lähde väri

4 kommenttia

  1. Suvi Maarit kirjoitti:

    Tosi kivoja asuyhdistelmiä, sain monta ideaa omaan pukeutumiseen (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Olipa kiva postausidis ja nimenomaan tälläisillä tavallisilla kuvilla eikä ”ammattilaistason” mallikuvilla mitä kaikkialla aina näkee 😀 :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.