Hae
Inka Nitta

YHDET HOUSUT: KAKSI ASUA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ostin joskus kesäkuun puolella itselleni uudet culottes-malliset mustat housut parilla kympillä ja sen jälkeen ne on kyllä ollut tosi kovalla käytöllä monipuolisuutensa vuoksi. Mä rakastan helposti yhdistettäviä ja monikäyttösiä vaatteita. Näitä ei ehkä ihan talvella päälle pueta, mutta muina vuodenaikoina käy ihanasti todella monen  vaatekappaleen kanssa. Mun mielestä näiden kanssa käy myös lähes mitkä tahansa kengät, joka myös helpottaa housujen käyttöä. Monikäyttöisyyden ansiosta inspiroiduin ja halusinkin toteuttaa tälläisen yhdet housut kaksi asua postauksen.

rento asu geggo pants
kaksi asua rento asu

Housut – JDY [*tästä sinisenä(alessa!) *tästä samantyyliset(alessa!)] / Paita – Only [*tästä eri väreinä] / Kengät – Nike

Kyseinen kokonaisuus on ollut mun päälläni jo todella monia kertoja. Tämä asu on siisti, mutta rento ja esimerkiksi töissä viihdyn tällä oikein hyvin. Toisaalta voisin kyllä mennä tässä asussa myös johonkin parempaan paikkaan tai esimerkiksi työhaastatteluun, sillä lenkkarit kuuluu niin vahvasti mun tyyliin.

kaksi asua juhlava asu
kaksi asua yhdet housut

Housut – JDY [*tästä samantyyliset ja *tästä sinisinä] / Paita – Only / Kengät – Tamaris

Toisessa asussa ei ole suuria muutoksia. Edelleen samat housut, mutta ne pääsee enemmän esiin, kun valitsin suloisen punaisen crop topin, joka paljastaa housut myös takaa paremmin. Lenkkareiden tilalle vaihdoin kiiltonahkaiset Tamariksen avokkaat ja pelkästään korkkareilla saa jo erilaista ilmettä. Tässä olisi mun mielestä oikein oiva kokonaisuus juhlimiseen tai vaikka hienompaan ravintola-illalliseen.

Yhdet housut ja kaksi asua, kumman sä pukisit mielummin päällesi?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

TB Style kesäkuu

Vartalotyypit + tyylivinkkejä: Päärynä ja mansikka

3 tyyliä kevääseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *