Hae
Inka Nitta

TB STYLE KESÄKUU

Kesäkuun viimeistä viikkoa mennään ja vielä on aikaa kuukausittaiselle TB Style postaukselle! Aikaisemmat TB Style postaukset löydät tägin tb style alta. Nyt kuitenkin vuorossa TB Style kesäkuu!
tb style kesäkuu 2013

Kesäkuu 2013

Ai kauheeta. Vetoketjullinen hame oli mun suosikki pitkään ja se tulikin kulutettua ihan puhki. Tähän aikaan käytin paljon sandalettejä piikkikorolla varustettuna ja oikein harmittaa, kun jalka ei enään ole tottunut sellaisiin. Huomatkaa myös nilkkakoru nilkassa. 😀
inkablogii 176

Kesäkuu 2014

Edelleen korkkarit kuului mun kesäpukeutumiseen, tosin korko oli hieman matalampi. Tykkään ihan kamalasti tuosta mekosta edelleen, mutta oon harmikseni jo muutama vuosi sitten heittänyt sen kirpputorille.
IMG_5760

Kesäkuu 2015

Löysin kesällä 2015 ensimmäistä kertaa maksimitan ja muistan kuinka käytin tuota Halosen mekkoa ihan kokoajan kesällä! Tuubiyläosat oli tuolloin tosi IN ja nykyään valitsen aina mielummin olkaimet.
_MG_9498

Kesäkuu 2016

Taas maksimittaa ja muutenkin todella mun näköinen mekko. Harmikseni mekko rypistyy ihan henkarissakin ja valkoisesta osasta näkyy aika pahasti läpi. Täytyy varmaankin tehdä jokin aluskangas sinne tai pistää myyntiin, vaikka tuon haluaisinkin edelleen pitää.
kuvioshortsit3

Kesäkuu 2017

Mä en ole koskaan ollut kauhean kova shortsi-ihminen, sillä puen sitten mielummin hameen tai mekon. Nykyään olenkin löytänyt muutamat shortsit, joita on välillä kiva pitää. Tässä kuvassa olevat rennot shortsit on edelleen minulla käytössä. Oikeastaan mun hellepäivän kesälookki voisi edelleen näyttää tältä.
vero moda kolitsimekko

Kesäkuu 2018

Viime vuoden kesälookkia. Lenkkarit + kolitsimekko = just niin mua! Lenkkarit on hajonnut, mutta mekko ja nyörivyö löytyy edelleen vaatehuoneesta ja mekko on ollut jo muutama kertana tänä kesänä päällä. Niin rento ja niin hyvännäköinen!
tb style kesäkuu

Kesäkuu 2019

Tämän vuoden asu. Kuva on muuten otettu täysin samassa paikassa kuin vuoden 2016 asu. Tästä lisää seuraavassa asupostauksessa.

Tässä olikin kesäkuiden asuja vuosien varrelta!

Tb Style kesäkuu, mikä asu on sun suosikki?


Lue Myös nämä:

Vartalotyypit + tyylivinkkejä: Mansikka & Päärynä

Ruskeat puvunhousut rennossa asussa

Näin pukeudun töihin / Toukokuu

2 kommenttia

  1. Jennahola kirjoitti:

    Nää TBT-postaukset on tosi kivoja! Yllättävän monia asuja on jäänyt vuosien varrella mieleen 🙂 Toi vuoden 2016 valko-rusehtava mekko on todellinen ihanuus <3 Harmi jos ei ole kovin käytännöllinen läpinäkyvyytensö puolesta.

    https://nouw.com/jennahola

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Kiva kuulla, että nää on sun mieleen! Näitä on super kiva toteuttaakin 🙂 Mua itseänikin harmittaa tuo mekko, kun ei ole oikein voinut käyttää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *