Hae
Inka Nitta

JUHANNUKSEN KUVAPÄIVÄKIRJA

Nyt on juhannukset vietetty ja pitkät vapaat pidetty. Tänään olisikin aika palata taas perus arkeen ja mäkin suuntaan mun normaaliin iltavuoroon tänään. Ennen kuin kuitenkaan ihan unohdetaan juhannus, niin tässä tulee mun juhannuksen kuvapäiväkirja, jonka kuvia nappailin kännykällä pitkin viikonloppua. Mä itseasiassa otin todella rennosti ja kamera pyöri mukana vaan torstai-perjantai ajan ja muuten napsin vain kännykällä silloin tällöin jotain.
juhannuksen kuvapäiväkirja
juhannuksen kuvapäiväkirja
Torstaina illalla päätettiin lähteä telttailemaan Birgitan polulla sijaitsevalle Vähä-Riutan laavulle. Ajettiin autolla polun läheisyyteen, käveltiin muutama kilometri ja pistettiin teltat pystyyn laavulle. Istuttiin iltaa yhdessä luonnon keskellä kahden huskyn kanssa ja meidän neljän hengen porukalla. Harmiksemme metsäpalovaarojen takia ei saatu sytytettyä iltanuotioo, mutta hauskaa oli vaikka pienet ukkoskuurot yllättikin illalla. Perjantaina oltiin niin väsyneitä kotiin palattuamme, että ei jaksettu koiralenkkiä pidemmälle lähteä. Grillattiin kotona vanhalla grillillä makkaraa ja siivottiin juhannuksen kunniaksi meidän asunto lattiasta kattoon.
juhannuksen kuvapäiväkirja
juhannuksen kuvapäiväkirja
Lauantaina lähdettiin viettämään iltaa meidän ystävien luokse. Grillattiin, nautittiin ja pelattiin mm. lautapelejä. Sunnuntai meni aikalailla samoissa merkeissä, mutta meillä kotona. Tosin mun hiuksiakin taas hieman vaalennettiin juhannuksena!

Meidän juhannus koostui siis hyvästä ruuasta, ulkoilmasta, kivasta seurasta ja koirista! Ihanan rentouttava juhannus ja tälläisiä pitkiä viikonloppuja pitäisi ehdottomasti olla enemmän.


Lue myös nämä:

Vinkit kaupunkijuhannukseen

5 asiaa mitä blogi on antanut

Kesän retkeilysuunnitelmia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.