Hae
Inka Nitta

HELLEPÄIVÄNÄ HATTARAA?

*Sisältää mainoslinkkejä

särkänniemi hattara
särkänniemi hattara asukuvat
Hellepäivänä hattaraa? Ei ehkä mikään paras ja viilentävin ratkaisu, kun hattaran sokeri tarttuu käsiin ja hampaisiin auringon sulattaessa sitä. Pari viikkoa sitten käytiin lämpimän hellepäivän kunniaksi kuitenkin Viivin kanssa Särkänniemessä ja haluttiin ehdottomasti hieman kliseisiä huvipuistokuvia hattaran kanssa. Löydettiin kuitenkin kiva varjoinen paikka pirteää keltaista seinää vasten ja päädyttiin ottamaan kuvat siellä. Haluan vielä joskus ehdottomasti niitä karusellikuvia, hah!
hellepäivänä hattaraa
HATTARA ASUKUVAT
Mun mielestä huvipuistoissa on niin kiva oma fiiliksensä. Tulin todella hyvälle ja onnelliselle mielelle, kun tepastelin kauniina aurinkoisena päivänä rauhalliseen aikaan Särkänniemessä hattara kädessä. Niin eufoorinen ja ihana tunne! Mulla on tänä kesänä muutenkin tullut usein hassuja outoja onnellisuuden tunteita yhtäkkiä vaan, esimerkiksi kesken jonkun hyvän biisin.
huvipuisto asukuvat

off shoulder – JDY [*Tästä punaisilla raidoilla] / shortsit – Only Pigalle / lenkkarit – adidas / aurinkolasit – RayBan

Asu ei ollut mitenkään erikoinen. Oli niin kuuma, että valitsin päälleni mahdollisimman vähän. Lenkkarit halusin kuitenkin pistää sitä varten, kun päivän aikana tuli kävelyä paljon. Kuvasin myös meidän Viivinka – Youtube kanavalle tältä päivältä VLOGin, jonka upotin alapuolelle. Ihanaa keskiviikkoa!

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Ruskeat puvunhousut rennossa asussa

Vaaleanpunainen farkkutakki

Kirsikankukkien alla – Mekko ja maiharit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.