Hae
Inka Nitta

TOP 5 LEMPPARIA MEIDÄN KODISSA

Pitkästä aikaa taas koti-aiheista blogipostausta! Kodin sisustus ja koti yleisesti on olleet todella suosittuja mun blogissani aina. Jostain syystä kuitenkin toteutan todella vähän kotiin liittyviä juttuja, mutta täytyisi ehdottomasti tehdä enemmän kotiin ja asumiseen liittyviä juttuja. Tykkään kuitenkin hirveästi itse lukea kotiin ja sisutukseen liittyviä juttuja sekä nautin sisustamisesta omalla tyylilläni. Tällä kertaa kuitenkin halusin tulla esittelemään teille tämän hetken top 5 lempparia meidän kodissa.
top 5 lempparia kodissa
top 5 lempparia meidän kodissa

Olohuoneen tauluseinä ja struktruuripinta

Oikeestaan mun lempparijuttu varmaan meidän asunnossa on tämä struktuuripinta. Maalattiin seinä harmaaksi ja tehtiin päälle tuo struktuuripinta, kun ostettiin tämä asunto. Harmaa seinä tuo kivasti eloa ja vaihtelua, kun muualla asunnossa on täysin valkoiset pinnat. Toinen lempparijuttu löytyy itseasiassa keskeltä harmaata seinää, nimittäin tauluseinä! Tauluseinälle olen valinnut luonto-aiheisia kuvia ja mä niin fiilistelen sitä. Julisteet olen saanut joskus aikaisemmin Desenion yhteistyöstä.
top 5 lempparia ruokailutila lokki
top 5 kodissa

Ruokailutila

Top 5 lemppareihin meidän kotona pääsee ruokailutila. Meidän ruokailunurkkauksessa on kaikki omaan makuun, kukkaset vain puuttuu pöydältä. Ostin vuosi sitten mun kauan haaveilemani ruokapöydän ja tykkään siitä edelleen todella paljon. Rakastan mustan ja harmahtavan puun yhdistelmää valkoisen kanssa. Bongatkaa pienet muumihamot Lokki-valaisimen päältä!  😀
top 5 lempparia vaatehuone

3 neliön vaatehuone tuplaovilla

Meidän toisesta makuuhuoneesta löytyy noin 3 neliön kokoinen todella tilava vaatehuone. Tämä on todella käytännöllinen ja vaatehuoneeseen saan hyllyille ja rekeille kaikki vaatteet niin, että näen kaikki mitä omistan. Säilytystilaa on siis rutkasti mikä on suuri plussa! Tilavuuden lisäksi tykkään vaatehuoneen tuplaovista, jotka ylettyvät lähes kattoon asti.
lemppari sauna

Sauna

Mä en tykkää kamalasti saunoa, mutta pakko sanoa, että rakastan meidän saunaa, vaikka se on vielä hieman keskeneräinen. Sauna on remontoitu asunnon ostamisen jälkeen kokonaan ja kaikki on mun miehen ja hänen isänsä kädenjälkeä. Rakastan meidän lauteiden pyöristettyä muotoilua ja niiden käytännöllisyyttä, sillä tuon alalauteen saa nostettua ylös, joka helpottaa huomattavasti saunan pesemistä. Ihanaa tunnelmallisuutta lisää katossa olevat tähtitaivas ledivalot. Lauteet olisi tarkoitus maalta vielä saunaöljyllä vaaleammiksi.
lempparia kodissa

Makuuhuoneiden metallivarjostimet

Ehkä vähän randomina tähän viimeiseen nämä meidän molemmissa makuuhuoneissa olevat lamput. Rakastan mustavalkoista sisustusta muutenkin ja nämä metalliset lampunvarjostimet kruunaavat makuuhuoneen kivasti. Edellisessä asunnossa nämä olivat meidän olohuone/keittiö välillä, mutta tänne uuteen ne sopii paremmin makuuhuoneisiin.

Eli tässä oli mun top 5 lempparia meidän kodissa. Mitä sun top 5 sisältyy sun kodissasi?


Lue myös nämä:

Hullaantunut muumimukeihin

Kuvia meidän kodista

Meidän kolmio – Pikku WC

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Teidän sauna on kyllä upea! ♥ Ja muutenkin näyttää tosi kivalta 🙂 Mäkin tykkään hurjasti meidän nykyisestä ruokailutilasta, vaikka valaisimen pöydän yläpuolella haluaisinkin vaihtaa 😀

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Kiitos Linda, sun kommentit aina piristää! <3 On kivaa, kun ruokailutila on viihtyisä, sillä silloin siinä tulee syötyäkin sohvan sijasta 😀

 2. Maria kirjoitti:

  Näyttääpä tyylikkäältä erityisesti teidän ruokailutila! Mistä olette ostaneet tuon ruokapöydän? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *