Hae
Inka Nitta

RUSKEAT PUVUNHOUSUT RENNOSSA ASUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

ruskeat puvunhousut
ruosteenväriset puvunhousut
Mun pitäisi ehdottomasti jakaa asukuviin ja tyyliin painottuvia postauksia useammin, mutta jotenkin näitä aina vain kerääntyy ja jää tietokoneen syövereihin. Huh, nämäkin kuvat on otettu jo miltein kuukausi sitten, kun käytiin Viivin kanssa Helsingissä todella mielenkiintoisessa Kauneusseminaarissa. Toivottavasti pääsen myös ensi vuonna osallistumaan!
siistit ruskeat housut
ruskeissa puvunhousuissa
Päälleni valikoitui tuona toukokuisena päivänä hieman business tyylinen asukokonaisuus. Pistin päälleni ruskeat puvunhousut, minulle turvallisen ”viitan” eli tuollaisen pitkän bleiserin ja rusettikengät. Mä kyllä rakastan tuollaisia kaikenmaailman liehuvia kaapuja ja viittoja, kuten sen on varmaan tyylistäni huomannutkin, ku aina jotain päällepistettävää mm. kimonoita yms.
ruskeat pantsit

Toppi – Only / Pitkä bleiseri – Vero Moda / Housut – Only [*tästä mustana] / Kengät – MyWear / Korvikset – Coruu (saatu)

RUSKEAT puvunHOUSUT HOT OR NOT? iSKEEKÖ RUSKEA YLIPÄÄTÄÄN?

 *Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Vaaleanpunainen farkkutakki

Kirsikankukkien alla – Mekko ja maiharit

3 tyyliä kevääseen

 

2 kommenttia

  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Onpa nätti asu, kauniin väriset noi housut. 🙂 Ruskeasta menee oikeastaan konjakinsävyt ja sellainen ”kengurunruskea”, mutta muuten valitsen mieluummin mustan tai tummansinisen. ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *