Hae
Inka Nitta

NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE PHOENIX + SILMÄMEIKKI

*Sisältää mainoslinkkejä

nyx ultimate shadow palette
Tämä luomiväripaletti on mun ehdoton ykkönen just nyt! Nyxin Ultimate Shadow paletit laajensivat valikoimaa ja yksi niistä on tämä uusi Nyx Ultimate Shadow Phoenix. Hankin tämän paletin muutama kuukausi sitten ja on ollut todella kovassa käytössä!
nyx ultimate shadow palette phoenix
Paletista löytyy 16 intensiivistä ja todella pigmenttistä sävyä. Paletissa on kaikkiin meikkeihin jotain, sillä löytyy mattaisia, metallisia, satiinisia ja hohtavia sävyjä. Mä itse rakastan punaisia ja punertavia silmämeikkejä yli kaiken ja siihenhän tämä paletti on ihan täydellinen! Kaikki sävyt on pigmenttisiä ja jopa glitteriset värit näkyy luomilla, ihanaa!
nyx phoenix eyemua
Mun mielestä kaikilta pitäisi löytyä jokin Nyx Ultimate Shadow paletti, sillä näissä on hinta-laatusuhde kunnossa, ei varise eikä karise ja häivyttyy super helposti sekä kivasti. Täydellinen luomiväripaletti siis vasta-alkajalle tai kokeneemmalle meikkaajallekkin. Paletin hinta pyörii 20-25€ ympärillä suomessa, riippuen tietenkin ostopaikasta. Palettia saat mm. *Bangerheadilta ja *Cocopandalta. *Elevenillä on myynnissä paletista petite versio, johon on valittu 6 ihanaa sävyä paletista.
nyx phoenix

Itse tämän paletin hankin siis punaisten sävyjen takia. Ylärivin toka on täydellinen tulipunainen ja vieressä oleva taas täydellinen tummanpunainen! Ruskeat sävyt taittavat tässä paletissa hieman punaiseen, joten tällä paletilla saa kyllä täydellisen punaisen silmämeikin. Paletin shimmeriset ”glitter” sävyt on kultaisia tai punertavia ja sopii hyvin sekä sävyjen päälle taikka ihan yksinään. Nyxin Ultimate Shadow paletin keltaiset ja oranssiin taittavat sävyt on myös helppo keskenään yhdistellä ja alariviltä löytyy hieman kimaltava musta ja tumman vihreä, joka todellakin on vihreä, eikä harmaa. Kaunis, helppo paletti, jossa kaikki sävyt keskenään yhdisteltävissä!

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Etanaa iholle

Maskeeraus – Merenneito

Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

2 kommenttia

  1. Reetta kirjoitti:

    Oi! Onpa ihana paletti tosiaan! Multa löytyy se Nyxin Ultimate Brights, joka on kunnon väripläjäys, mutta tällanen ”neutraalimpikin” olis erittäin kiva. Sulle sopii punainen luomiväri erittäin hyvin! 🙂

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Tämä on kyllä ihana! Mulla on myös se Brights ja siinä on kivasti niitä värejä, mutta mun mielestä tämä on näyttävämpi! 😀 Kiitos Reetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.