Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / TOUKOKUU

Edellinen näin pukeudun töihin – postaus oli niin tykätty, että päätin aloittaa tästä ihan postaussarjan! Postaussarjan nimeksi jää todennäköisesti ihan vaan tuo näin pukeudun töihin ja perään aina kuukausi. Nyt mennään kesäkuuta, joten tällä kertaa pääsen esittelemään edelliskuun, eli toukokuun työasuja teille! Viime kuussa ei tälläiset kelit olleet, joten vaatteet ei ihan näin kesäisiä ole, vaikka kyllä sieltä muutama kesäinenkin asukokonaisuus löytyy joukosta.
näin pukeudun töihin toukokuu
näin pukeudun töihin toukokuu
näin pukeudun töihin toukokuu

Alaosista housut oli taas todella kovassa käytössä koko toukokuun. Koko kuukauden työasuista, jos ei pelkästään näitä kuvia katsota, niin varmaan 80% ajasta vietin housut jalassa. Toukokuussa tosin puin päälleni myös yllättävän useasti rennot suoralahkeiset kesäfarkut. Tykästyin taas kukkakuosiin ja se näkyikin pukeutumisessa, sillä kukkasia esiintyi mm. kimonoissa ja housuissa. Toukokuussa vielä odotellaan kesää, joten on ihana fiilistellä sitä pukeutumalla itse isoihin kukkasiin.
näin pukeudun töihin toukokuu
näin pukeudun töihin toukokuu
näin pukeudun töihin toukokuu
Toukokuussa pukeuduin paljon samoihin vaatekappaleisiin. En ihan kamalasti tykkää pukeutua miljoonaan kertaan samaan asukokonaisuuteen, mutta tykkään leikitellä eri variaatioilla. Tavoitteenani onkin käyttää enemmän samoja vaatteita ja samalla vähentää uusien vaatteiden ostamista. Mä olen myös käyttänyt töissä mm. viime syksyn vaatteita ja viime kevään mallistoa, koska aina löytyy jokin korvaava tuote, jos asiakas kysyy päälläni olevia tuotteita.

Tässä taas hieman inspiraatiota siis työpukeutumiseen! Näin pukeuduin töihin toukokuussa. Seuraavan kerran palataankin tämän postaussarjan kanssa kesäkuun asuissa. Nämä postaukset tulet jatkossa löytämään tagin työpukeutuminen alta.


Lue myös nämä:

Vaaleanpunainen farkkutakki

3 tyyliä kevääseen

Kirsikankukkien alla

2 kommenttia

  1. miranda kirjoitti:

    Mulle ei oo koskaan tullut mieleen kysyä myyjältä, mitä sillä on päällä ?. Vaikka onhan se hyvää mainosta, näkee paremmin miten vaatteet istuu. Itellä on aina työtakki töissä, mikä on sinänsä ihan hyvä, en jaksa hirveästi miettiä pukeutumista töihin.

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Kaikissa firmoissahan ei ole tosiaan tuota käytäntöä, että käytetään vaan oman brändin vaatteita. Mä kuulen päivittäin kysymyksiä liittyen siihen mitä mulla on päällä, mutta aina ei tietenkään just sillon löydy myymälästä! 😀 Olin muutaman vuoden töissä eri aloilla/työpaikoissa, joissa oli työvaatteet ja olen kyllä niin onnellinen, kun vihdoinkin saa itse päättää mitä laittaa päälle! Minulta löytyy muutama sellainen rento pikavalinta, jos ei keksi mitä pukea päälle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.