Hae
Inka Nitta

5 ASIAA MITÄ BLOGI ON ANTANUT

*Sisältää mainoslinkkejä

Blogit ja some on ollut mun elämässä jo vuosia. Inka Nitta-blogi täyttää syksyllä 8-vuotta ja siitä alkaa olla jo 11-vuotta, kun ensimmäisen oman blogin perustin. Blogimaailma ja muu some on muuttunut valtavasti ja sitä on itse oltu myös muutoksessa mukana. Listasin 5 asiaa mitä blogi on antanut minulle näiden vuosien aikana.
5 asiaa mitä blogi on opettanut

5 asiaa mitä blogi on antanut

 

Uudet tuttavuudet ja ystävät

Blogin kautta olen tutustunut hirmuisesti uusiin ihmisiin ja saanut jopa ystäviä. On kivaa, kun lähes jokaisesta suomen kaupungista löytyy jokin tuttava. Suurimman osan kanssa hengaillaan tapahtumissa ja osaa en ole nähnyt edes koskaan livenä, mutta muutama hyvä ystävä somen kautta on kyllä tullut, muutama Tampereelta ja yksi tuossa parin tunnin ajomatkan päässä, johon pitäisi ehdottomasti enemmän ajella. Mun toinen parhaista ystävistä on myös somessa isossa osassa, eikä varmasti hengailtaisi päivittäin ilman näitä hommia. 😀

Harrastuksesta sivutulo

Ennenkaikkea blogi toi kivan harrastuksen silloin, kun koulun ja kavereiden lisäksi ei ollut muuta tekemistä, mutta nykyään harrastuksesta on kehittynyt sivutulo ja suuri unelma.

Selventänyt urasuunnitelmia

Nuorena en oikein tiennyt mitä haluan tehdä ”isona” ja hainkin kavereiden perässä ja suosittelemana autoalalle. Myöhemmin juurikin blogin ansiosta tajusin, että haluan vaatekauppaan töihin ja nykyään työskentelen apulaismyymäläpäällikkönä ja somistajana. Blogin ja somen ansiosta kiinnostuin myös markkinoinnista ja yrittäjyydestä ja juuri nyt todella isona haaveena on alkaa yrittäjäksi ja mielessä on kutkutellut myös unelma täysipäiväisenä somevaikuttajana, mutta tähän on vielä matkaa.
5 asiaa mitä blogi on antanut

Rohkeus ja itsevarmuus

Ennen blogia olin todella ujo ja epävarma itsestäni. En tiedä missä kohtaa tämä muuttui, mutta tähän 8-vuoteen Inka Nitta blogia sisältyy kyllä aikaimoinen kasvutarina. Varmasti moni muukin elämäni päätös ja tapahtuma on luonut mulle käsittämättömän itsevarmuuden, mutta blogi on jonkinmoisessa roolissa siinä. Vaatii aika paljon jakaa omaa elämää ja omia kuvia sekä mielipiteitä nettiin kaikkien nähtäväksi.

Oma tyyli löytyi

Koko mun blogiuran ajan olen etsinyt omaa tyyliä. Nuorempana tuli kokeiltua kaikenmaailman ihmehärpäkkeitä ja tyylejä, mutta nykyään olen sinut itseni kanssa vaatteissani. Varmasti myös ura somistajana ja vaatemyyjänä vaikuttaa pitkälti asiaan, mutta omaa kehittymistä on ollut helpompi seurata blogin ja muun somen kautta. Kuvista näkee helposti mikä sopii omaan ihonväriin, hiuksiin tai vartalomallille. En myöskään varmasti seuraisi muotia tai trendejä näin paljoa ilman somekanaviani ja tyylini olisi varmasti yksinkertaisempi ja tylsä, jossa en tuntisi oloani hyväksi.

Tässä olikin 5 asiaa mitä blogi on antanut. Varmasti olisin keksinyt paljon enemmänkin, mutta tässä 5 asiaa, jotka tuli päällimmäisenä mieleen. Blogi ja some on muuttanut kyllä luonnetta vahvemmaksi ja opettanut monia asioita. Varmasti myös moni lukija on huomannut minussa muutoksia, jos täältä löytyy vielä niitä alkuajan lukijoita!

Kuinka pitkään olet seurannut minua?
5 asiaa mitä olen oppinut

Takki – Only *[tästä] / Mekko – Only *[tästä]

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

TB Style toukokuu

Ilkeän kommentin takana oli toinen bloggaaja

Näin pukeudun töihin / 16 työasua

 

2 kommenttia

  1. Saija kirjoitti:

    Olipas tämä kiva postausidea 🙂 Ja ihana takki <3

    http://saijis.indiedays.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *