Hae
Inka Nitta

NEVÖFOGET – FIILIKSIÄ JÄÄKIEKOSTA

Jääkiekon MM-kisojen finaaliottelusta on jo yli viikon verran aikaa. Mä olen edelleen fiiliksissä siitä, kuinka kaadettiin isot jääkiekkomaat tuntemattomalla ja nimettömällä joukkueella, vaikka kukaan ei siihen uskonut. Mutta aika hauskaa, että meillä oli sama valmentaja ja sama pelipaikka kuin viime MM-voitossa. Jääkiekko on taikauskosten laji.
nevöfoget voittaja sukat sidoste
Vuodesta 2011 joka vuosi eteenpäin fiilistelin silloista voittoa! 2011 on mulle se iso juttu, vaikka virallisestihan suomalaisten silmissä se on -95 nevöfoget. Mä synnyin vasta vuosi sen jälkeen, joten itselleni -11 on nevöfoget. Silloisesta joukkueesta löytyi myös pari ihan lemppari pelaajaa! 2011 pääsin myös juhlimaan kultajuhliin, mutta tänä vuonna olin valitettavasti päivätyössäni ja se jäi kyllä pitkäksi aikaa harmittamaan.
nevöfoget voittaja sukat sidoste
Mun penkkiurheilu jääkiekon parissa ei jää pelkästään MM-kisoihin, vaan kaikki isot kisat katsotaan! Olympialaiset ja World-Cup, junnujen mestaruudet ja naisten kisoja. Vuosittain löytyy myös Tapparan liiga-passi, että pääsee katselemaan liigapelejä koko kauden ajan runkosarjasta playereihin asti. Olen aika huono käymään hallissa katsomassa pelejä, vaikka siellä se tunnelma on täysin eri ja fiilis on sanoinkuvailematon, etenkin silloin kun halli on täynnä!

NHL tulee seurattua enimmikseen vain livetuloksista, vaikka sitä olisi hauska seurata livelähetyksinäkin. Ne ottelut vaan ei tule kamalan hyvään aikaan, joten tuntuisi ikävältä maksaa, jos silloin tällöin ehtisi katsoa yhden pelin puoliksi.
nevöfoget voittaja sukat sidoste
ps. Jalassa Sidosteen Nevöfoget sukat. Löytyy myös Mörkö-sukkaa.


Lue myös nämä:

Viivinka katsaus

Kesän retkeilysuunnitelmia

10 faktaa minusta

2 kommenttia

  1. miranda kirjoitti:

    Mä rakastan jääkiekkoa! ?. Sitä onnen määrää, kun voitettiin! Nyt mulla on myös Mörkömuki ?. NHL on mun lemppari, katson matseja kun vaan pystyn. Mulla on nyt kesälomaviikko, että voin katsoa finaaleita. Olin huhtikuun alussa viikon Torontossa katsomassa NHL:ää. Pääsin myös Helsingin kansanjuhla, mutta eihän tällainen pätkä mitään nähnyt, kun pääsin töistä niin myöhään. Nautin tunnelmasta ja katsoin netistä uudelleen ?

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Mun täytyy kyllä kans ehdottomasti käydä hakemassa Mörkömuki! 😀 Tykkään kyllä kans NHL eniten, sillä se pelityyli on nopeaa ja mielenkiintoista katseltavaa. Mun mielestä on aina kivaa, jos jotkut isot kisat järjestetään jenkeissä, kun pikkukaukalossa se vauhti näyttää niin hurjalta 😀 En vaan koskaan ehtisi katselemaan niitä pelejä.. Tunnelma on varmasti ollut silti ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.