Hae
Inka Nitta

VAALEANPUNAINEN FARKKUTAKKI

*Sisältää mainoslinkkejä

pastelli farkkutakki
hempeä farkkutakki
Edellisessä postauksessa vilahtikin jo tämä asu vaaleanpunaisessa farkkutakissa. En ole koskaan omistanut perinteistä farkkutakkia, vaikka sellaisesta pitkään haaveilinkin. Ainut omistamani farkkutakki on aikaisemmin ollut valkoinen biker kauluksella ja vetoketjulla, joka on löydetty muutama vuosi sitten kirpputorilta. Uuden farkkutakin kanssakaan en tyytynyt perinteiseen farkun siniseen, vaan hankin vaaleanpunaisen!
only westa dnm jacket
vaaleanpunainen farkkutakki
Vaaleanpunainen farkkutakki oli ehkä hieman outo päätös minulta, sillä pukeutumisessani ei useasti nähdä hempeitä värejä, vaan enemmänkin keltaista, kirkkaan punaista ja murrettuja sävyjä mustan kaverina. Tänä keväänä kuitenkin ihastuin vaaleaan, pastelliin ja valkoiseen! Onko vaaleanpunainen farkkutakki hot or not?
only farkkutakki

Takki – Only [*tästä] / Toppi – Only / Farkut – Only / Lenkkarit – adidas

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Kirsikankukkien alla – mekko ja maiharit

3 tyyliä kevääseen

Kesän bucket list 2019

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    No multa ei ainakaan tarvii kysyä onko hot vai not 😀 Sopii myös just hyvin vaaleansinisten farkkujen kaveriksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *