Hae
Inka Nitta

TB STYLE TOUKOKUU

Onnea Leijonat! ♥

Mennään jo toukokuun loppua, joten se tietää varmasti TB Style katsausta edellisiin vuosiin! Pidemmittä puheitta mennään asiaan ja täältä tulee TB Style toukokuu!
tb style toukokuu 2013

Toukokuu 2013

Muistan kuinka tuo vihreä hieman kimaltava neule oli ihan mun suosikki. Ylipolvensaappaat oli myös tosi kovassa muodissa ja vaikka aurinko paistoi ja jalat hikoili, niin oli ne pistettävä jalkaan! Asu ei ole todellakaan huonoimpia ja voisin jollakin tavalla pukea jotain samantyylistä edelleen päälleni.
Työpöytä-008

Toukokuu 2014

Poimutettu liukasta kangasta oleva paita oli perus tyyliini kuuluva ”paremman päivän” paita. Todella yksinkertainen asu mustineen farkkuineen, jonka voisin edelleen pukea päälleni. Tuo paita ei ehkä enää tyyliäni ole, mutta se on kivan värinen, hah!
lalalal-004

Toukokuu 2015

Muistan, että tämä oli jonkinasteinen bileasu! Ja pakko myöntää, että tämä on oikeasti aika kiva, tosin nykypäivänä erilaisilla variaatioilla ja ehkä hieman pidemmällä helmalla. Jatkoon silti!
_MG_0209

Toukokuu 2016

Vuoden 2016 kesänä etsin kyllä kunnolla tyyliäni. Tämä asu on samaanaikaan yksinkertainen, mutta samalla silti kunnon sekamelska. Raitaa, kukkasia, röyhelöä, trenssitakkia ja nahkahärpäkkeitä. Ei jatkoon.
haalarissa3

Toukokuu 2017

Muistan, kun pidin tämän haalarin kesän aikana lähes puhki! Haalarit toimii aina. Mä myin tämän haalarin viime vuonna kirppiksellä, sillä olin jo ihan kyllästynyt siihen, kun käytin sitä kesällä oikeastaan varmaan joka toinen päivä.
kukkahaalarissa 1

Toukokuu 2018

Viime vuonnakin päälläni oli haalari. Viime vuonna tykästyin kukkakuosiin ja culottes mitasta tuli suosikki. Tämä haalari oli yksi viime kesän käytetyimmistä vaatteista ja uskon, että myös tänä kesänä haalari eksyy päälleni useita kertoja. Mun tyyli on aina ollut hieman rokahtava ja enemmän rento, mutta viimevuonna löysin suloisuuden ja tyttömäisyyden omaan tyyliini, se toimii tietyllä yhdistelyllä!
tb style toukokuu 2019

Toukokuu 2019

Tämän vuoden asu näyttääkin tältä! Lisää kuvia tulossa myöhemmin tällä viikolla.

Eli tässä sitten taas olikin asuja toukokuilta 7 vuoden ajalta. Aikaisempiin TB Style postauksiin pääset tästä ja tägin Tb style alta.

Tb style toukokuu, minkä vuoden asu on sun suosikki?

Lue myös nämä:

3 tyyliä kevääseen

Kevään pukeutumisen kulmakivet

Näin pukeudun töihin / 16 työasua

2 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Toukokuu 2018 on suosikkini asuistasi. Oot ehdottomasti mun suosikki bloggaaja vaikuttajamedia bloggaajista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *