Hae
Inka Nitta

ETANAA IHOLLE

*Sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatu pr-lahjana

Joko sulle etanatuotteet on tuttuja ja oletko käyttänyt etanaa iholle? Itse tutustuin etanalimaa sisältäviin tuotteisiin ensimmäisen kerran viime syksynä, kun sain Bearelilta Mizonin etanasarjasta voiteen ja seerumin testiin. Korealaisen kosmetiikan noustessa muutama vuosi sitten pinnalle, nousi myös etanatuotteet.
etanavoiteet
Nimensä mukaisesti nämä etanetuotteet sisältävät etanaa iholle. Etanat jättävät jälkeensä limavanan ja tätä limaa käytetään etanauutteeseen, joita tuotteet sisältävät. Etanauute kerätään hellävaraisesti ja etanoita ei vahingoiteta. Etanalima mm. korjaa ihovaurioita ja parantaa tulehduksia, kosteuttaa, vähentää aknearpien näkymistä iholla ja auttaa vähentämään auringon ja ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia iholla. Oikea ihmeaine eikö niin?
bearel etanavoide

*Mizon All in one Snail repair Cream

Tämä supersuosittu Mizonin etanavoide tasoittaa ihoa ja uudistaa. Voide sisältää jopa 92% etanalimaa, joka tosiaan tekee paljon ihmeitä iholle, joista kerroinkin mm. ylempänä. Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille ja kevyen ja nopeasti kuivuvan koostumuksen ansiosta sopii myös täydellisesti meikin alle, joka on omaan makuun todella suuri plussa!

Mizon All In One Snail Repair Cream edistää ihon uusiutumista ja parantaa ihovirheitä. Tuotteen säännöllinen käyttö haalistaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja esimerkiksi aknearpia. Kasvovoiteen sisältämät adenosiini ja peptidit auttavat kiinteyttämään ihoa ja hoitaa kasvojen juonteita sekä ryppyjä. Peptidit, vihreän teen uute ja kotiloseerumi yhdessä auttavat tiukentamaan isoja ihohuokosia parantamalla ihon joustavuutta.
mizon etanaseerumi

*Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Tämä etanaseerumi on aivan ihana! Snail Repair Intensive Ampoule sisältää 80% etanauutetta ja hoitaa, kirkastaa sekä suojaa ihoa. Tämä seerumi liukuu iholla sulavasti ja imeytyy nopeasti antaen silkkisen lopputuloksen. Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta on ihanteellisin rasvoittuvalle ja ongelmaiholle sekä erityisesti iholle, jossa aknearpia ja tummentumia. Tasoittaa ihon tekstuuria ja parantaa sen öljy-kosteustasapainoa.

Etanaliman lisäksi Mizonin etanaseerumi sisältää happomarjan juurta, jolla on myös ihoa kirkastava ja hyperpigmentiaatiota ehkäisevä vaikutus. Seerumissa on myös kanukkakasvista hedelmä- ja granaattiomenauutetta, jotka rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Tästä ihmetuotteesta löytyy myös ihon ikääntymistä estäviä peptidejä ja viittä eri vitamiinia.
etanaa iholle
Itselläni on välillä melko hankala sekaiho, joka rasvoittuu vahvasti t-alueelta, mutta on ohimoilta ihan todella kuiva. Ihohuokoseni on ihan super suuret, jotka näkyvät myös meikin alta, mutta seerumin käytön jälkeen olen huomannut muutoksia ja tuntuu, että ihohuokoseni eivät ole lähelläkään niin suuret mitä ennen. Etanalima on mun ihon pelastus!

Oletko sinä kokeillut etanaa iholle?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Maskeeraus – Merenneito

Essencen Kevät 2019

Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *