Hae
Inka Nitta

LEIVONTAA, SATUHAHMOJA, JA HELVETINPORTTEJA – VIIVINKA KATSAUS

Jos joltain on mennyt ohi, niin perustettiin Viivin kanssa maaliskuussa meidän yhteinen youtube-kanava Viivinka. Kanavalla on monipuolisesti meidän elämää, töitä, tapahtumia, muotia, kauneutta, koiria & ulkoilua! Julkaistaan kanavalle kaksi kertaa viikossa ja ajattelinkin, että voisin joka kuukausi tehdä koosteen videoista mitä kanavalle on tullut joko yhdessä tai mitä itse olen sinne tuottanut. Ja jos et ole vielä tilannut meidän kanavaa, kannattaa tehdä se nyt! Nyt kuitenkin kuukauden ajalta Viivinka katsaus!

Viivinka katsaus kuukaudelta

Pääsiäisen aikoihin meidän kanavalle ilmestyi meidän ensimmäinen herkkujenmaisteluvideo! Ostettiin suklaisia pääsiäisherkkuja 30 eurolla ja arvosteltiin ne juhlapyhän kunniaksi meidän kanavalla. Tämä video on tällä hetkellä meidän kanavan katsotuin, vaikka ei omasta mielestä todellakaan parasta antia!

Käytiin huhtikuussa hieman lumisissa maisemissa Helvetinjärvellä. Kuvasin päiväretkestä videon ja kerroin hieman tuosta meidän reitistä ja kansallispuiston vesiputouksista yms. Tämä on kyllä toistaseks varmaan se oma suosikki kaikista omista videoista. Tämän tyylistä ehdottomasti haluan kesällä toteuttaa enemmänkin.

Olen innostunut kyllä näistä my dayn kuvailuista paljon. Vaalipäivän my dayssa käydään äänestämässä, kotimaan matkailu- sekä piha ja koti messuilla ja koirien kanssa vetolenkillä. Videolla enemmän höpöttelyä kuin missään muussa mun my dayssä 🙂

Ja meidän yhteisvideota! Pistettiin pystyyn pieni tietovisa ja otettiin mittaa kumpi tuntee toisensa paremmin? Videolla kysytään kinkkisiä ja vähän vähemmän kinkkisiä kysymyksiä ja palataan mm. meidän teiniaikoihin.

Innostuin vuoden 2018 vappuna maskeerauksista ihan hullunlailla ja vuoden aikana toteutinkin mun kolme ensimmäistä maskia. Tänä vuonna innostus ei ainakaan ole laantunut ollenkaan, vaan päinvastoin! Toteutettiin yhdessä vapun kunniaksi helpot maskeeraukset ja videoitiin koko niiden tekeminen. Tämän videon loppu on mun suosikki!

Meidän ensimmäinen leivontavideo! Tämä oli ehkä hauskin video kuvata kaikista. Videolla leivotaan munkkeja uunissa, kerrotaan munkkien valmistukseen ohjeet ja samalla keskustellaan yhdessä aikaisimmista vapuista ja etenkin siitä. kuinka tuli vietettyä vappua teiniaikoina.

Vietettiin vappu-aatto yhdessä ja kuvattiin päivältä our day. Tässä videolla on myös sisältöä josta tykkään ja ehdottomasti jotain tälläistä haluaisinkin toteuttaa enemmän.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on mun viimeisin my day. Kuvasin kolme päivää putkeen videota, jotka yhdistin sitten yhdeksi my day videoksi. Vapaapäivät melkein on ainoat, jolloin pystyn kuvata my dayta, sillä muuten päivät menee pitkälti töissä.  Millaisia my day videoita te haluaisitte nähdä?

Tälläinen oli siis tämän kertainen Viivinka katsaus! Tästedespäin voisin toteuttaa näitä aina jokaisen kuukauden lopussa. Kannattaa kuitenkin ottaa meidän kanava seurantaan, niin et missaa esimerkiksi Viivin omia videoita ja pääset ensimmäisten joukossa näkemään kaikki videot!


Lue myös nämä:

3 tyyliä kevääseen

Kesän retkeilysuunnitelmat

Kutsuvierastilaisuutta, perus arkea ja kosmetiikkaa

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *