Hae
Inka Nitta

KIRSIKANKUKKIEN ALLA – MEKKO JA MAIHARIT

*Sisältää mainoslinkkejä

Toukokuun alussa sosiaalinen media täyttyy vaaleanpunaisista hempeistä kuvista, sillä silloin kirsikankukat kukkivat ja kaikilta löytyy kuvia kirsikankukkien alla! Meiltä löytyy Tampereelta Frenckellin aukiolta muutama söpö puu, jossa olen halunnut jo muutaman vuoden ajan käydä ottamassa kuvia. Aikaisempina vuosina kukintavaihe on mennyt ohi ja en surukseni ole ehtinyt ottaa kuvia, mutta tänä vuonna Viivin kanssa ehdittiin kuin ehdittiinkin paikalle ennen kuin kaikki kukat oli pudonnut maahan.
KIRSIKANKUKKIEN ALLA
tampere kirsikkapuu
Valitettavasti osa kukista oli jo ihan ruskeita, joten kauneimmillaan puut eivät enään olleet. Meillä oli myös alkuun hieman vaikeuksia kuvien ottamisen kanssa, sillä ei vain millään keksitty kuinka nuo puut saisivat kokovartalokuviin mukaan. Ei ihan sitä täydellistä tapaa löydetty, kuin vasta jälkikäteen.. Jälkiviisaus on paras viisaus, eikö niin?
kirsikankukkien alla frenckell
tampere kirsikankukat
Kyseessä oli todella tuulinen päivä, joten ilma oli melko viileäkin. Halusin silti pukea mun uuden mekon päälleni sekä kirsikankukkiin väriltään sopivan farkkutakin. Kengiksi valitsin maiharit, sillä ne tuovat muuten naiselliseen ja suloiseen asuun hieman rokahtavampaa asennetta! Omaan makuun oikein onnistunut asu ja kuvauslokaatio. Mitä mieltä asusta? Kävitkö sinä kuvailemassa kirsikankukkien alla?
kirsikkapuu kirsikankukka frenckell
cherry blossom tampere

Farkkutakki – Only [*tästä] / Mekko – Only [*tästä valkoisena] / Maiharit – Skopunkten

*Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

3 tyyliä kevääseen

Bleiseri takkina

Kevään pukeutumisen kulmakivet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.