Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

3 TYYLIÄ KEVÄÄSEEN

Kaupallinen yhteistyö: Vidafashion.fi

Ulkona on just nyt niin ihana sää! Koko viikonlopuksi on luvattu ympäri Suomen upeita aurinkokelejä ja en voisi olla enempää fiiliksissä siitä.

Upeiden ilmojen kunniaksi kokosin 3 tyyliä kevääseen ja tulevaan kesään. Kirjoitinkin aikaisemmin mun kevään kulmakivistä pukeutumisessa ja näissä kolmessa asukokonaisuudessa näkyykin paljon niitä omia kulmakiviä.

3 asua kevääseen
3 kevättyyliä
3 keväistä tyyliä

Mekko tästä / sandaalit tästä

Olenkin jo aikaisemmin kertonut, että olen ihan hullaantunut leopardikuosiin! Selaillessani Vidafashionin verkkokauppaa törmäsin tähän mekkoon ja tuli sellainen pakko saada olo. Tykkään mekon mallista paljon, sillä vyötäröllä on kiristysnauha ja alaosa hieman kietasutyylinen. Hihansuista ja alaosasta löytyy sopivasti röyhelöä, joka tekee mekosta hieman erilaisemman ja super tyylikkään! Rakastan myös noita pitkiä hihoja, joten tätä voi käyttää oikeastaan koko vuoden!

Leopardimekon kaveriksi valitsin ihanat kesäsandaalit. Ihastuin sandaaleissa erityisesti keskeltä löytyvään timanttikirjailuun. Nämä on hillityt, mutta silti kengistä löytyy jotain twistiä.
3 asukokonaisuutta kevääseen
3 keväistä asukokonaisuutta
3 tyyliä kevääseen

Mekko tästä / avokkaat Tästä

Mä yksinkertaisesti rakastan tätä kimonomekkoa! Kangas on satiinimaista ja tekee mekosta omasta mielestäni erittäin juhlavan. Kietaisumallin vaatteet aina jännittää vilauttamisvaaran takia, mutta tämä mekko pysyy kiinni todella hyvin, vaikka kangas onkin liukasta materiaalia. Etsin kimonotyylistä mekkoa oikeasti varmaan kolme vuotta ja vihdoin löysin täydellisen mallin ja istuvuuden. Verkkokaupasta löytyy tätä mekkoa myös turkoosilla pohjalla ja ajattelin hankkia myös sen.

Tähän asukokonaisuuteen valitsin klassiset tekomokkaiset mustat avokkaat. Näissä on super mini korko, joten käyttöä varmasti löytyy. Tällä pienellä korolla jaksaa kävellä vaikka kuinka, mutta avokkaat on silti ihanat myös esimerkiksi juhlamekon kaveriksi.
vidafashion.fi kevättyyli
3 tyyliä kevääseen vidafashion
3 tyyliä vidafashion

T-paita Tästä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä haluan esitellä tämän ihan super söpö ja rennon viskoosisen kaktuspaidan. Rakastan erityisesti tämän t-paidan hihoja, sillä ne on rennon ilmavat ja hieman pidemmät kuin normaalisti. Kaktuspaita on täydellinen kotitoimistopäiville tai esimerkiksi mustien farkkujen kanssa arkikäytössä muutenkin. Materiaalin puolesta uskon tämän pysyvän hyvänä pitkään ja hellepäivillä viskoosi on viileä.

3 tyyliä kevääseen, mikä on näistä kolmesta on suosikkisi?

Koodilla INKA20 saatte vielä -20% alennusta vidafashion.fi verkkokaupan kaikista normaalihintaisista tuotteista tämän viikon sunnuntaihin eli 19.5 saakka. 

Suosittelen ehdottomasti käyttämään alekoodin, jos tarvitset/haluat uusia ihania kesävaatteita tai esimerkiksi jotain nöissä kuvissa näkyviä kokonaisuuksia!


Lue myös nämä:

Kesän bucket list 2019

Kevään pukeutumisen kulmakivet

Bleiseri takkina – Viimeviikkojen käytetyin asu

 

Kaupallinen yhteistyö: Vidafashion.fi

2 kommenttia

  1. sannialina kirjoitti:

    Oi että! Tykkäsin tosi paljon kaikista! ♥ Erityisesti ensimmäinen asu on mun mieleen, vaikka oon aina ollut todella leopardikuosi”kammoinen” haha! Ihan super ihania vaatteita, nyt tuli pakottava tarve löytää jotain kivaa puettavaa kevääksi!

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Oi ihanaa kuulla! Mä en myöskään esimerkiksi vuosi sitten voinut sietää leoparia yhtään. Nyt se on ihan mun lempparikuosi :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *