Hae
Inka Nitta

HUHTIKUU TIIVISTETTYNÄ

Hyvää huomenta! Kohta suuntaan Bamsen kanssa ulos, jonka jälkeen laittaudun super nopeaa ja sen jälkeen onkin nokka kohti rautatieasemaa ja Helsinkiä! Nyt kuitenkin käydään huhtikuu tiivistettynä läpi. Ajattelin, että tämä voisi olla hauska postaussarja blogiini kuukausittain. Saatan aina ohimennen mainita kivoista jutuista blogissa, mutta kaikki ei aina täällä näy. Tosin tämäkin postaus tulee näkymään luultavasti paljon asioita, joista olen kertonut blogissakin, mutta kuitenkin. Katsotaan mitä tästä tulee ja tuleeko kokonaista postaussarjaa vai ei! Tässä kuitenkin nyt huhtikuu tiivistettynä here you go.

Daddy’s diner milkshaket ja kuvaukset

daddys diner milkshake
daddys diner huhtikuu
Ideaparkin yläkerrassa on yhdistelmänä Bella Roma, Daddy´s Diner ja Beef King. Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ylhäällä ja kiinnittänyt huomiota paikan ihanaan ja kuvaukselliseen sisustukseen. Daddysin puolelta saa myös herkullisia pirtelöitä tehtynä oikeaan jätskiin ja siitä saatiinkin idea Viivin kanssa, että tullaan ottamaan tänne Instagram ja blogikuvia! Lisää näitä upeita kuvia näette tästä postauksesta.

Helvetinjärvi

helvetinjärvi huhtikuu
helvetinjärvi kevät
Vuoden ensimmäinen reissu Helvetinjärvelle tehtiin huhtikuussa. Tällä kertaa koira oli vetovyössä vyötäröllä ja vetovaljaissa. Aikaisemmin Bamsella on ollut omat reput mukana. Näitä metsäreissuja tulee tehtyä tänä vuonna varmasti jo kyllästymiseen asti. Kesän reissusuunnitelmista voit lukea tästä ja tästä kyseisestä Helvetinjärvi reissusta voit lukea tästä.

Supermessut

kotimaan matkailu messut
fiiliksiä koti ja piha messuilta
fiiliksiä supermessuista
Supermessut järjestettiin huhtikuussa Tampereen messukeskuksessa. Näistä piti tulla oma postaus, mutta jostain syystä oman postauksen tekeminen messuilta ei innostanutkaan, kun tein kuitenkin samasta päivästä my day videon Youtubeen, jonka näet tästä. Messuilla oli monet messut siis samaan aikaan: Kotimaan matkailu, Piha ja koti, Keräily ja Tampere Wine fest, joka oli jo valitettavasti päättynyt edellisenä päivänä.

Terassikelit ja ystävien kanssa ajanvietto

huhtikuu tiivistettynä
huhtikuu tiivistettynä viini
Huhtikuussa saatiin nauttia jo 20 asteen plussakeleistä. Mä korkkasin siis tänä vuonna terassikauden jo huhtikuussa! Kävin mm. ensimmäistä kertaa Sandrossa ja maistoin sen super hyviä halloum tikkuja. Ystävien kanssa yksillä tuli muutenkin käytyä. Löysin myös mun uuden suosikki viinin! En tiedä olenko koskaan täällä puhunut, mutta rakastan valkkaria ja etenkin erilaisia saksalaisia makuja.

Pyhimys ja konserttikiertue kevät

huhtikuu tiivistettynä
Pitkänäperjantaina oli kauan odotettu keikka, nimittäin Pyhimyksen konserttikiertueen kolmas osa: Kevät. Show oli mitä mahtavin ja biisien sovitukset oli erilaisia ja todella hienoja. Konsertti oli kaksituntinen, biiseissä oli mukana mm. viuluja, puhallinsoittimia, sello yms ja ympärillä tapahtui kaikennäköistä upeaa mm. tanssioita, ilmapalloja, voimistelijoita katossa yms. Show oli siis sanoinkuvailematon ja siellä oli siis kuvaaminen kielletty, jonka takia tästä en mitään erillistä ole tehnyt.

Vappumaskeeraus ja vappuaatto

huhtikuu tiivistettynä
Vappuaaton olin vapaalla ja käytiinkin Viivin kanssa syömässä ja ostamassa metrilakuja. Otettiin kivoja fiilistelykuvia foliopallojen kanssa ja ennen vappua tehtiin vappumaskeeraukset, tästä postaus maskeeraukseen. Tykkään ite ihan hirmuisesti maskeerauksista ja niiden tekemisestä.

Muita juttuja

huhtikuu tiivistettynä
Huhtikuun ajan tein paljon töitä. Olen miettinyt paljon tulevaisuutta ja sitä, että mitä haluan tehdä ”isona”. Motivaatio on ollut todella kova instagramin ja blogin puolella. Haluaisin tehdä tätä hommaa isommin ja mulla onkin tulossa tästä oma postauksensa ulos tässä toukokuun aikana. Kävin myös katsomassa mun ystävän uutta koiranpentua ja vietin paljon aikaa myös meidän Bamsen kanssa. Ollaan käyty vetämässä ja koirapuistoissa. Leivoin myös vapun kunniaksi munkkeja uunissa!

Tälläinen oli huhtikuu tiivistettynä. Mitä kaikkea sä teit huhtikuussa?


Näistä saatat pitää:

Kevään pukeutumisen kulmakivet

Tb style huhtikuu

Kutsuvierastilaisuutta, perus arkea ja kosmetiikkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *