Hae
Inka Nitta

BLEISERI TAKKINA – VIIME VIIKKOJEN KÄYTETYIN ASU

*Sisältää mainoslinkkejä

Se olisikin sitten taas keskiviikko. Nää viikot menee ihan hurjaa vauhtia eteenpäin ja ihan just ollaan jo juhannuksessakin, haha! Tuntuuko teistäkin, että päivät menee vauhdilla ohi? Tämän viikon maanantai ja tiistai oli kyllä hurjan kiireiset ja tänään minulla alkoi kolmen päivän vapaat, joten ihana päästä rentoutumaan. Okei nää kolme päivää meneekin ihan täysin blogihommia hoidellen, joten irtiottoa työstä ei tule näkymään näidenkään päivien aikana.
bleiseri takkina
rusettikengät
Tänään kuitenkin mennään vähän rennommalla aiheella, sillä esittelyssä on parin viikon takainen asu, joka on ollut hieman erilaisilla variaatioilla mun päällä useasti kuluneen kahden viikon aikana.

Bleiseri takkina

bleiseri takkina kesällä
naistenpäivä paita only
Liituraitaset siistit, mutta rennot housut on ihan mun suosikit! Ostin ne Onlystä jo viime syksynä ja ne on ollut valehtelematta mun päälläni vähintään kahdesti viikossa. Ihan super mukavat, mutta samalla niin tyylikkäät ja helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Pitkä takkimainen bleiseri on vuoden alussa hankittu ja tykkään siitäkin ihan hirmuisesti. Bleiseri on ohut, joten menee kesällä helposti takin virasta, mutta talvella toimii myös takin alla hyvin. Mitä mieltä asusta?
asukuvat poptrash

Bleiseri – Only [*tästä] / Housut – Only / Paita – Only / Kengät – MyWear

*Affiliate-linkki


Näistä saatat pitää:

Kevään pukeutumisen kulmakivet

Kuvat keltaisessa nahkatakissa

Midihame leopardikuosilla

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Ihan powersuit tää asu!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.