Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

KEVÄÄN PUKEUTUMISEN KULMAKIVET

Kaupallinen yhteistyö: Vidafashion.fi

Ihanaa sunnuntaita! Tänään käydään läpi omat kevään pukeutumisen kulmakivet. Blogiuran aikana oma tyyli on muuttunut välillä aika radikaalistikin, vaikka aina omassa pukeutumisessa on ne omat pienet jutut pysynyt melkeinpä samoina. Sanotaanko näin, että viimeisempänä vuotena oma tyyli on tullut todella tutuksi ja ainakin just nyt tiedän kuinka haluan pukeutua tänä keväänä!

Halusin käyttää mun uuden yhteistyökumppanin Vidafashion.fi valikoimaa, sillä ihanasta valikoimasta löytyy paljon niitä omia kevään kulmakiviä. Eli jokaisen kategorian alla on listattu mun näköisiä juttuja linkkien taakse. Haluan heti sanoa, että vaikka tämä blogipostaus on toteutettu yhteistyössä, en silti hyödy linkkien klikkaamisesta millään tasolla. Voitte siis hyvin mielin tsekkailla valikoimaa! 😀
kevään kulmakivet

kimonot

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Kimonot on kuulunut mun pukeutumiseen jo monta kevättä sekä kesää. Viime keväänä innostuin vielä enemmän kimonoista ja mustien hapsukimonoiden lisäksi uskaltauduin kokeilemaan kukkaisia, värikkäitä ja keväisiä kimonoita! Näitä on kiva yhdistää muuten tummaan ja hieman tylsään asukokonaisuuteen, sillä saa helposti mielenkiintoa päivän asuun.

Takit

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Takeissa kulmakiviin kuuluu ehdottomasti värikkäät takit! Rakastan takkeja muutenkin ylitse kaiken vaatteissa ja keväällä pääsee käyttämään melko monipuolisesti erilaisia takkeja pöivän asujen yhteydessä. Mä en vielä esimerkiksi omista yhtäkään farkkutakkia, mutta tähän voisin silti listata, että olen jo parisen vuotta halunnut sellaisen, jossa selässä on jokin kuvio tai muu vastaava. Se olisi niin mun tyylinen!

Haalarit

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Erilaiset jumpsuitit ja playsuitit on nykyään ihan mun suosikkeja. Haalareita tykkään käyttää arjessa kuin juhlassakin ja mielestäni arkisestakin haalarista saa helposti juhlavan. Haalariasut on todella helppoja ja näyttää lähes aina hyvältä. Itse tykkään paljon eri mallisista eli leveät hulmuavat lahkeet, culottesmitta ja tiukka lahje menevät kaikki! Mun mielestä haalari saa myös olla leikittelevä väreillään ja kuvioinneillaan, vaikka myös musta on aina tyylikäs.
kevään pukeutumisen kulmakivet

Mekot pitkillä hihoilla

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Ennenkuin kesä ja sen helteet koittavat, tykkään käyttää mekkoja joista löytyy hihat. En tykkää mekon päälle heittää muuta kuin nahkatakin, joten kun vielä käy hieman viileä viima, on kiva, että sieltä alta löytyy mekosta itsestään lämmikettä. Viime vuonna mun ehdoton lemppari oli midimitta, mutta tänä vuonna en ole yksittäistä mittaa valinnut suosikikseni, vaan kaikki ministä maksiin menee, kunhan mekko näyttää muuten munlaiselta.

Reput

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Tänä keväänä pikkulaukut on siirtynyt syrjään ja mun kevään pukeutumisen kulmakivien asusteissa jyrää ehdottomasti reput. Etenkin pikkureput on mieleen, mutta myös isommat siistimmät menee. Reppuun on niin helppo pakata kaikki mukaan ja kamerakin pysyy mutkatta matkassa.
kulmakivet vidafashion.fi

Lenkkarit

TÄSTÄ / TÄSTÄ / TÄSTÄ

Lenkkarit on ollut todella iso osa mun omaa tyyliä jo parin vuoden ajan. Muitakin kenkiä toki käytän, mutta lenkkarit vie ehdottomasti voiton. Nykypäivänä sitä onneksi on tosi kivannäkösiä lenkkareita ja löytyy niin siroja kuin ”korkeita”, joten valinnanvaikeus iskee helposti. Tykkään yhdistää lenkkaria, housuun, farkkuun ja jopa mekkoihin.

Eli tässä olikin lueteltuina mun kevään pukeutumisen kulmakivet! Ainakin osa niistä. Vidafashioniin palataan varmasti vielä useasti myöhemmin, mutta haluan kuitenkin hieman avata tätä mun uutta yhteistyökumppania.
pukeutumisen kulmakivet

Vidafashion.fi

Vidafashion.fi on uusi tammikuussa avattu suomalainen muodin ja asusteiden verkkokauppa. Idea verkkokauppaan lähti ystävyksien rakkaudesta muotiin. He halusivat kehittää muodin nettikaupan, jossa tilatut tuotteet näyttävät samalta kuin tuotekuvissa. Tämä on itselleni ainakin tosi tärkeä juttu. Tietenkin tilatuissa tuotteissa on mm. taitosrypyt eikä niitä ole höyrytettu kuin mallin päällä, mutta tuotteissa on samat leikkaukset ja kuosit sekä materiaali mikä tuotekuvassakin. Super, että ei tule ikäviä yllätyksiä tilauksen yhteydessä!

Vidafashionilta löytyy laaja mekko- sekä asusteosio, sillä alunperin verkkokaupan piti keskittyä niihin kategorioihin. Pikkuhiljaa he ovat kuitenkin laajentaneet muihinkin alueisiin ja valikoima uusiutuu sekä kasvaa kovaa vauhtia jatkuvasti. Osa tuotteista tulee yhdessä erässä, joten nopeat syövät hitaat ja näitä tuotteita et myöskään silloin joka taloudesta löydä. Yksi henkilökohtaisista suosikeista on muuten kategoria sadekengät. Sieltä löytyy super tyylikkäitä kumisaappaita ja omaankin tilaukseen taitaa lähteä pinkit sekä harmaat.

Haluttiin yhdessä Vidafashionin kanssa tarjota teille myös jotain!

Koodilla Inka20

Saat 20% kaikista normaalihintaisista tuotteista alennusta. Koodi on voimassa 17.5.2019 asti.


Näistä saatat myös pitää:

10 faktaa minusta

Midihame leopardikuosilla

16 työasua / näin pukeudun töihin

Kaupallinen yhteistyö: Vidafashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.