Hae
Inka Nitta

HAUSKAA VAPPUA! VAPPUAATON FIILISTELYITÄ

hauskaa vappua
Hauskaa vappua kaikille! Toivottavasti kaikkien vappuaatto meni mukavasti. Itse olin eilen tosiaan vapaalla töistä, mutta tänään on taas aika palata sorvin ääreen ja suuntaankin kohti myymälää ennen kahtatoista.
juhlamaailman pallot
Käytiin eilen Viivin kanssa pyörähtämässä Tampereen vapputorilla, sekä kauppakeskus Ratinan omalla vapputorilla, josta mukaan tarttuikin metrilakuja ja omat vappupallot, joiden kanssa napattiin muutamat hauskat kuvat Hämeenpuistossa.
vapun fiilistelyt
Tämä vappu meni taas rauhallisissa tunnelmissa niin kuin nyt viime vuosina on mennytkin. Katsotaan mitä ensi vappu tuo tullessaan! Millainen oli sun vappu?
hauskaa vappua vappuna

Vapun kunniaksi tehtiin vappuaiheinen videokin Viivin kanssa, jossa leivotaan munkkeja uunissa ja keskustellaan meidän teiniaikojen vapun vietoista. Muistakaa muuten tilata meidän kanava ja tykätä videosta. Hauskaa vappua vielä!

 


Näistä saatat pitää:

Vappumaskeeraus – Merenneito

Halloween – Poison Ivy Makeup & Costume

Asuvinkkejä vappuun

 

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    No kyllä löysittekin kivat pallot!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.