Hae
Inka Nitta

SUUNNITELMAT TÄLLÄ VIIKOLLA + KUVAT KELTAISESSA NAHKATAKISSA

Ihanaa vappu-aattoa! Tänään minulla on vapaapäivä ja suunnataan Viivin kanssa Tampereen vapputorille sekä syömään. Kuvataan tänään hieman Our Day tyylistä videoo, kun niitä on toivottu niin paljon viime aikoina. Ennen Vappufiilistelyitä haluan kuitenkin jakaa nämä pari viikkoa sitten Ellin kanssa napatut asukuvat ja kertoa vähän tämän viikon suunnitelmia.
keltainen nahkatakki ja raitahousut

Tällä viikolla:

Olen Vaikuttajamedian viikon bloggaaja, vuhuu! Tavoitteena olisi saada blogiin postaus joka päivälle, mutta katsotaan mitä tapahtuu, sillä olen töissä täyden viikon ja vapaapäivät on tänään sekä toinen sitten torstaina.

Juhlistan vappua tosiaan tänään Viivin kanssa menemällä syömään ja poikkeamaan vapputorilla. Otan vapun rauhallisesti, sillä huomenna on tiedossa taas työpäivä.
keltainen nahkatakki
Käyn ostamassa arvontapalkinnon, sillä mulla on tiedossa kiva arvonta blogiin/instagramiin tässä toukokuun aikana. Toivottavasti jo parin viikon sisällä saadaan tämä arvonta ulos.

Julkaisen viikonloppuna ensimmäisen postauksen mun uuden aika ison yhteistyökumppanin kanssa. En voisi olla onnellisempi tästä kumppanista, sillä se on just mun näköinen juttu!
suunnitelmat tällä viikolla keltainen nahkatakki
Tiedossa on hieman viileämpi viikko, joten voidaan käydä koirien kanssa vetoreissuissa vielä ennen kuumaa kesää. (toivottavasti kuumaa kesää)

Haluaisin käydä myös katsomassa elokuvissa Avengers: Endgame, jos saadaan vain aikataulut mahdutettua yhteen. Kyseessä on kuitenkin yli 3 tunnin elokuva, joten tämä vaatii sitä aikaa. Ja itseasiassa mun haluamassa Isense salissa tätä näytetään 2D näytöksenä vain 21.15, plööh!
tällä viikolla

Aion opetella uuden iltarutiinin! Varsinkin tälläiset viikot, kun haluaa postata päivittäin ja on silti päivä työssä sen 5 päivää viikossa, on mahdoton saada kaikkea viikon hommia kahdessa päivässä valmiiksi. Varsinkin, kun tänäänkin on muuta menoa, enkä koko päivää ehdi koneella istua. Aion ottaa iltarutiiniksi sähköpostin ja kuvien muokkauksen. Tykkään iltaisin pari tuntia ennen nukkumaan menoa katsoa sohvalla sarjoja ja esimerkiksi kuvien muokkaus ja sähköpostin läpikäynti sekä muutamien viestien lähettely luonnistuisi aivan varmasti, kun vain ottaisi itseään niskasta kiinni.

Tällä viikolla haluan myös ruveta ottamaan enemmän instagram storyihin materiaalia. Haluan ehdottomasti olla teidän kanssanne enemmän vuorovaikutuksessa!
keltsi nahkatakki

Takki – Bershka / Paita – Vero Moda / Housut – Only / Kengät – MyWear

 


Näistä saatat pitää:

Vika kerta villakangastakissa

Kutsuvierastilaisuutta, perus arkea ja kosmetiikkaa

Uusi lempparini on raitaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *