Hae
Inka Nitta

ESSENCEN KEVÄT 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain jonkun aika sitten testiin essencen kevät meikkejä pr-lahjana. Essence on jo jonkin aikaa toiminut minulla yhtenä luottobrändinä kosmetiikassa, joten ajattelin, että olisi hauska esitellän Essencen kevään tuotteet paremmin blogin puolella. Instan puolella meinaan yleensä aina esittelen näitä uutuuksia, joita olen saanut testiin!
essence kevät you better work

You better work tuotesarja

Viime vuonna sarjasta tuli myyntiin jo kasvo primer, mutta nyt You better work on kasvanut kokonaiseksi sarjaksi! Tuotteiden sanotaan olevan suunnattu kuntosalille ja kiireiseen elämäntyyliin. Mun paketista paljastui sävytetty päivävoide, vedenkestävä ripsari, fixing spray ja luomivärin pohjustaja,

Sävytetty päivävoide ei päässyt suosikeiden joukkoon, sillä se on liian kevyt siihen mitä tykkään normaalisti käyttää. Sain myös testiini vaaleimman sävyn, joka on ihan liian vaalea iholleni, joten kaverille menee! Essencen ripsarit on yksiä mun suosikkeja ja tämäkään ei tehnyt pettymystä. Jatkoon siis ripsari! You better work Fixing spray on hieman hassun tuoksuinen, mutta ajaa asiansa täydellisesti, joten jatkoon tämäkin. Eye primer on vedenkestävä silmämeikinpohjustaja ja aina välillä tulee mietittyä, että miksi en aikaisemmin ole omistanut tätä!

essencen kevät 2019
Essencen kevät uutuuksiin kuuluu myös lisäys #instaperfect perheeseen, sillä essence lanseerasi siihen nestemäisen highlighterin. Koko talven on tullut käytettyä puuterimaisia näkyviä highlightereitä, mutta uskon, että kesällä taas siirryn nestemäisten käyttöön. Testiin saapui myös essencen eyeliner, jota on kehuttu valtavasti. Mä itse olen todella huono käyttämään mitään rajauksia ja kamalan monesta rajaustussista ei kokemusta ole, joten tähän on vaikea sanoa mitään. Ainakin on monien kehuma!essence luomiväripaletit

Kaupunkiaiheiset luomiväripaletit

Essencen uudet luomiväripaletit on mun suosikkeja ulkonäöllisesti. Uusia paletteja on neljä, joista itse sain testattavaksi kaksi: Hello New York sekä G´Day Sydney. Näistä tykkään enemmän G´Day Sydney paletista, sillä sieltä löytyy shimmeristä ruskeaa sekä vihreää, jotka sopivat omaan sävymaailmaani täydellisesti. Tällä paletilla tehdystä meikistä löydätkin kuvan tästä postauksesta ja tässä videolla on samalla paletilla erilaisempi meikki.

Mukana tuli myös Hey Cheek paletti, josta löytyy niin poskipunia, bronzereita kuin highlighter sävyjäkin. Aivan ihana paletti! Tämä varmasti tulee olemaan koko kesänkin todella kovassa käytössä.
essence kevät kynsilakat
The Gel Nail kynsilakat saivat ison uudistuksen ja nykyään essencen supersuositutut kynsilakat kulkevat nimellä Shine last & Go. Essencen kynsilakat on kyllä luottoja! Jos etsit suhteellisen hyvin kestäviä ja edullisia lakkoja sekä suurta sävyvalikoimaa, suosittelen kurkkaamaan essencen kynsilakkahyllyn.
essencen kevät meikit
Essence on myös suhteellisen tunnettu huulituotteistaan. Essencen uudesta huulisarjasta löytyy niin huulenkuorintaa, huulinaamiota sekä pohjustajaa. Sarjasta löytyy myös erilaisia huulirasvoja, joilla kaikilla erilaisia käyttötarkoituksia. Sarjasta löytyy mm. korjaavaa, kosteuttavaa ja ravitsevaa huulirasvaa.
essencen kevät uutuuksia

Essencen kevät 2019

Tykkään itse ihan hirveesti näistä kevään uutuuksista, joita essence lanseerasi. Monet tuotteet jäävät omaan käyttöön ja varmasti näistä uutuuksista löytyy tuotteita, joita tulen jatkossa myös ostamaan lisää! Essencen meikkihyllyt ammottavat useasti tyhjyyttään eri myyntipaikoissa, mutta esimerkiksi verkosta kannattaa tsekata *Tokmannin valikoima, sillä sieltä yleensä löytyy hyvin tuotteita.

Joko sinulta löytyy näitä uutuuksia?

*Affiliate-linkki


Näistä saatat pitää:

Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

The Body Shopin uudistuneet huulipunat

Tee se itse – luomiväripaletti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.