Hae
Inka Nitta

VIKA KERTA VILLAKANGASTAKISSA (TOIVOTTAVASTI)

*Sisältää mainoslinkkejä

Kivaa torstaita kaikille! Mä olen ihan keskiviikossa kokoajan, sillä tuo toinen pääsiäispäivä sekotti koko viikko rytmiä, vaikka olin ihan normaalisti töissä, tosin vain vähän lyhyemmän päivän. Tänään halusin tulla jakamaan muutamat kuvat yhdestä asusta lähes kahden viikon takaa.
KUKKAMAIHARIT VILLAKANGAS
villakangastakissa only
Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti jo tuolloin, mutta ilman takkia ei olisi pärjännyt. Päälleni tietenkin valikoitui tuo musta vähän ohuempi villakangastakki, joka onkin alku vuodesta nähty jo päälläni monen monta kertaa. Tämä toivottavasti oli vika kerta villakangastakissa hetkeen, sillä nyt mieleni tekee pukeutua vain korkeintaan nahkatakkiin ja mielellään en edes siihen! Ihanaa, kun on lämmin.
vika kerta villakangastakissa
vika kerta

Takki – Only / Neule – JDY [*tästä] / Farkut – Only [*tästä] / Kengät – Skopunkten / Reppu – NewYorker

*Affiliate-linkki

Yksinkertainen ja tumma asu, mutta tosi mun näköinen! Moni mun asu nykypäivänä syntyy nopeasti ja arkisista vaatekappaleista, joita on helppo yhdistää keskenään. Yritän kuitenkin aina vähän jotain twistiä luoda kokonaisuuksiin ja siksi tästäkin asusta löytyy mm. maiharit, joissa ruusukuviointia. Tässä oli mun vika kerta villakangastakissa tänä keväänä! Mikä on sun tuomio tästä asusta?


Näistä saatat pitää:

10 faktaa minusta

Midihame leopardikuosilla

Uusi lempparini on raitaa!

 

2 kommenttia

  1. Tyylimanuaali kirjoitti:

    Mun mielestä kiva musta asu, johon neule tuo freesin keväisen tuulahduksen. Ja kivat kengät! Ihanaa, kun voi jättää paksummat vaatteet talviteloille. Toivottavasti nämä lämpimät huhtikuun päivät eivät tarkoita ihan kylmää kesää.

    tyylimanuaali.com/2019/04/mitka-ovat-sinun-kevatvarisi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.