Hae
Inka Nitta

HULLAANTUNUT MUUMIMUKEIHIN

Ensiksi oikein ihanaa ensimmäistä pääsiäispäivää! Mä ajattelin tänään tulla jakamaan teille muoti, kauneus ja retkeilyjuttujen välissä vähän kotiin ja sisustukseen liittyvää rentoa sisältöä. Mä olen hullaantunut muumimukeihin nyt tämän vuoden puolella! Jo jonkin aikaa kutkutteli mielessä, että pitäiskö näitä hankkia, mutta monta vuotta olin sitä mieltä. että ei pidä, koska pärjään ihan Ikeallakin tms. Nykyään astiat kiinnostavat minua muutenkin enemmän ja on tullut hankittua paljon mm. Iittalan erilaisia astioita meille kotiin.
esi-isä hullaantunut muumimukeihin
Muumimukit on söpöjä ja en yhtään ihmettele miksi niin moni on hullaantunut muumimukeihin. Vaikka ne ei olekkaan sävy sävyyn meidän sisustuksen ja muiden astiastojen kanssa, sopii ne silti täydellisesti meidän kahvipöytään. Itse tosin tykkään enemmän näistä vähän erilaisista muumimukeista ja siksi nämä minun kolme ensimmäistä muumimukia onkin Esi-isä, Taikuri ja Ninni mukit.
hullaantunut muumimukeihin nikki taikuri
Saa nähdä millainen kokoelma minulle kerääntyy vuosien saatossa. Nyt aloitetaan näillä kolmella ja lähitulevaisuudessa tiedän ainakin, että haluan mukeista ainakin Tiuhti ja Viuhti ja kuningasrubiini, Hattivatit, Mörön ja Haisulin. Tällä hetkellä tuo omistamani Esi-isä on mun suosikki.
hullaantunut muumimukeihin
Keräiletkö sinä muumimukeja?


Näistä saatat pitää:

Lempi paikkani kotona

Meidän kolmio – Pikku WC

Kuvia meidän kodista

4 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Mun kaikki muut astiat on valkosia tai sitten ihan kirkkaita laseja, mutta muumimukit saa olla värikkäitä!

  2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Ninnin haluisin itselleni, tykkään sen värimaailmasta<3 Muumimukeja löytyy aika montakin meiltä, mutta uusia on myös aina kiva hankkia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.