Hae
Inka Nitta

TB STYLE HUHTIKUU

Olisi taas aika uudelle Tb style Huhtikuu – postaukselle! Joka kerta on yhtä hauskaa ja jännittävää etsiä näitä vanhoja asuja tähän postaukseen. Omaa kehittymistä pukeutumisessa ja erilaisissa yhdistelmissä on kiva huomata. Tagin Tb style – alta löydät aikaisemmat postaukset. Nyt mennään asiaan ja käynnistetään Tb style huhtikuu!
2013 huhtikuu

Huhtikuu 2013

Mä muistan kuinka olin silloin niin ylpeä tästä asukokonaisuudesta! Voisin kuitenkin ihan hyvin pukea edelleen valkoisen neuleen, valkoiset tennarit, mutta farkkujen tilalle laittaisin kyllä tummemman siniset. Muistatteko kun kaikilla oli tuollaiset 10€ H&M tennarit aina jalassa?
yy8-002

Huhtikuu 2014

Vuoden 2014 asukuvista ei löytynyt tätä parempaa kuvaa. Toi takki oli ihan mun lemppari ja sitten menin hukkaamaan sen, kuten kerroin edellisessä TB style postauksessa. Farkut oli Ginan 20€ ylipitkät farkut, joissa ei vetoketjukaan koskaan pysynyt kiinni.
DSC_0098

Huhtikuu 2015

Tää asu näyttää kyllä mielenkiintoiselta. Muistan, kun tykkäsin noista vihreistä housuista ihan super paljon. Olin ostanut ne Seppälän lastenostastolta jossain todella pienessä koossa ja toivonut, että ne ei löystyisi, mutta toisin kävi. Trenssin ja saappaat olen vasta heittänyt kirppissäkkiin. Kengistä en olisi halunnut luopua, mutta ne on niin liukkaat, että mun on vaikea pysyä niillä pystyssä vaikka sateessa!

_MG_9289

Huhtikuu 2016

Kun Veeran kanssa nämä aikoinaan napattiin niin oltiin varmoja, että nää on parhaimmat kuvat ikinä mitä ollaan otettu! Noh, ihan hienojahan nämä oli, mutta on sitä onneksi kehittynyt vielä tämän jälkeenkin. Tämä oli aikaa, kun pidin väkisin jakkuja ja ns. ”bisness” vaatteita, vaikka se ei koskaan ole ollut mun juttu.

bomber2

Huhtikuu 2017

Musta tuntuu, että kevät 2017 oli sellaista aikaa, että löysin enemmän itseäni ja omaa tyyliäni niin pukeutumisen kuin bloginkin ja muun somen suhteen. Punasta tukkaa on aina ikävä, se oli ihana ja niin mua! Vaatteetkin näyttää tässä siltä, että voisin jokaisen vaatekappaleen pukea päälleni uudestaan. Mitään näistä ei tosin enään löydy, sillä kengät ja farkut hajosivat ja takin myin kirpparilla ja valkoisen paidan annoin Viiville.

ASUKUVIA JA LIFE UPDATE 2

Huhtikuu 2018

Viime vuoden asukuvat juuri ennen Kauppakeskus Ratinan ennakkoavajaisia. Tykkään tästä asusta ihan hirveesti ja se on just niin paljon mua kuinka vain voi olla. Tästä asusta löytyy jokainen vaate vielä omasta kaapista, tosin tuon laukun käyttö on jäänyt niin pienelle, että ajattelin myydä sen tai luovuttaa kaverille.

tb style huhtikuu 2019

Huhtikuu 2019

Ja sitten tämän vuoden asuun, josta viimeistään ensi viikolla lisää kuvia. Näköjään jatketaan samalla leopardikuosilla niin kuin viime kerralla. 😀


Näistä saatat myös pitää:

Uusi lempparini on raitaa!

Mielipiteitä jakava leoparditakki

Mekko keskellä talvea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *