Hae
Inka Nitta

BETTE BOX HUHTIKUU 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Taas on se aika kuukaudesta, sillä eilen kilahti postilaatikkoon Bette Box huhtikuu! Huhtikuun Bette Boxin teemana on Fresh it up ja boksista löytyikin uutuustuotteita sekä tuotteita nopeaan freesaukseen. Katsotaan siis mitä Bette Box huhtikuu pitikään sisällään!
bettebox huhtikuu

Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream

Kyseessä on voide, joka tekee ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen. Voide on tarkoitettu normi kasvovoiteen päälle ennen meikkiä, sillä tuote pienentää ihohuokosia ja saa mattamaisen lopputuloksen aikaiseksi. Tuote sisältää A, C ja E-vitamiinia sekä hyaluronihappoja. Saatavilla glamlinshop.fi ja voiteen Ovh. n. 40€/30ml.
bette box huhtikuu 2019

Lumene Essential Volume Mascara

Boksista paljastui Lumenen uutuus ripsiväri, joka lukaa jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kaareviksi. Olen aina vähän skeptinen uusia ripsivärejä kohtaan ja en välttämättä olisi toivonut, että boksin ainoa meikkituote olisi ripsari. Essential volume mascara sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa sekä luonnollista alkuperää sisältäviä kuituja. Saatavilla toistaiseksi lumene.fi Ovh. 9,90€
>bette box 2019

N.A.E Idratazione suihkugeeli

Jes tästä olin todella innoissani! N.A.E brändinä on mielenkiintoinen ja sain aikaisemmin testiin käsisaippuan kyseiseltä brändiltä. N.A.E on vegaaninen ja sen pakkaukset on 100% kierrätettäviä. Suihkugeeli on kosteuttava ja sisältää luomulaatuista viikunaa sekä hibiskuskukan uutetta. Ovh. noin 4€/200ml. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista.
bettebox huhtikuu 2019

Helein Strong Collagen – ravintolisä

Heleinin ravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Tuotteen tutkittu vahva kollageeni on hyvin imeytyvässä muodossa ja sisältää lisäksi C-vitamiinia, joka edistää kollageenin muodostumista. Tämä tuote oli mun mielestä aika hauska, varsinkin kun Bette Boxia tilatessa saa täyttää kauneusprofiilin ja siellä kuitenkin lukee oma ikä. Kollageeni alkaa vähenemään kehosta 25 vuotiaana ja minulla siihen on vielä 3 vuotta aikaa, joten hieman tylsää, että nuoremmille ei tullut vaikka jotain toista lisäravinnetta kollageenin tilalla. Saatavilla apteekeista ovh. 19€/90tabl.
bette box huhtikuu

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups hiuslaput

Ikoon uutuustuotteena on raikastavat hiuslaput. Laput raikastavat hiukset sekä hiuspohjan minttu- ja teepensasuutteen avulla. Hiuslappuja hierotaan hiuksiin ja hiuspohjaan. Mielenkiintoinen tuote ja varmasti paljon käyttöä tälläisille syntyy kesällä. Saatavilla Stockmanneilta sekä K-Citymarketeista. Ovh. 9,90€/8kpl.
bettebox 2019
Näiden lisäksi tuli vielä Flower By Kenzon tuoksunäyte. Olin ensin sitä mieltä, että tämä boksi oli huono, mutta tässä taas tätä kirjoittaessani muutin mieltäni ja boksi onkin ihan ok. Kiva kun tämä sisälsi paljon uutuustuotteita ja uusia brändejä. Ripsari ja Heleinin ravintolisät lähtevät kavereille, mutta muuten loput kyllä tulevat käyttöön!

Jos sä et vielä ole tilannut itsellesi kuukausittaista kaunesboksia, voit tehdä sen *tästä!

*Affiliate-linkki


Näistä saatat pitää:

Bette Box Maaliskuu 2019

Bette Box Helmikuu 2019

Bette Box Tammikuu 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *