Hae
Inka Nitta

LUONNONKOSMETIIKKAA LIDLISTÄ

Pyörähdettiin hetki sitten Viivin kanssa Helsingissä Marsaanan toimistolla, sillä meidät kutsuttiin kivaan tapahtumaan, jossa pääaiheena oli Lidlin Cien Nature luonnonkosmetiikkamerkki. Cien on ainakin minulle tuttu Lidlin kosmetiikkahyllyiltä ja viime vuoden syksyllä Cien oli lanseerannut uuden Cien Nature luonnonkosmetiikkamerkin. Itse odotin jo innolla, että pääsen testaamaan Cien Nature luonnonkosmetiikkaa!
marsaana lidl cien

Mun mielestä on ihanaa, että luonnonkosmetiikkaa on nykyään helposti saatavilla juurikin ruokaostoksien yhteydessä ja se ei enään ole yhtä hintavaa kuin mitä ennen. Itse olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jonkin verran, mutta ostopäätökseni kosmetiikassa ei perustu siihen, että onko se tuote luonnonkosmetiikkaa vai ei. Esimerkiksi minulla on käytössäni tällähetkellä luonnonkosmetiikan irtopuuteri, siksi koska se on todella hyvä. Luonnollisuus tulee vain plussana!
lidlin luonnonkosmetiikkaa - cien nature
lidl oma luonnonkosmetiikkamerkki
Takaisin kuitenkin tähän päivään! Marsaanalla oli kaikki todella nätiksi laitettu. Cien Nature purkkeja ja purnukoita oli aseteltu vähän sinne sun tänne todella nätisti ja tarjoilupöytä ruokineen oli houkutteleva. Paikanpäälle oli myös tehty todella hieno istuma-alue, jossa musta ja Viivistäkin otettiin ihana polaroid kuva!
cien nature luonnonkosmetiikka
marsaana lidl cien nature
Tapahtuman aikana tutustuttiin tähän Cien nature luonnonkosmetiikkasarjaan. Lidlin edustaja kävi puhumassa ja kertoi paljon itse sarjasta. Myöhemmin saimme kuulla Noora Shinglerin kertomuksia itse luonnonkosmetiikasta. Näin kuluttajalle tuli paljon uusia asioita, mutta esimerkiksi Viivi ammattilaisena kertoi, että tuli asioita mitkä olivat hänelle ihan selviä, vaikka ei luonnonkosmetiikka olekkaan hänen vahvin aiheensa.

lidl luonnonkosmetiikka

Yläpuolella olevat tuotteet saatu pr-lahjana

Cien Nature luonnonkosmetiikkaa voi tosiaankin hankkia Lidleistä ja vaikuttaa mielenkiintoiselle ja hyvälle. Itselläni on ollut jo silmänympärysvoide ja yövoide kovassa käytössä.  Sarjassa on mm. kehäkukkaa, hoitavaa jojobaa, ihanaa granaattiomenaa ja mm. kosteuttavaa sheavoita.
cien nature luonnonkosmetiikkaa marsaana
Joko sinä olet testannut Lidlin Cien Nature luonnonkosmetiikkaa?


Näistä saatat myös pitää:

Leikkasin kesätukan!

Nivea micellair tilaisuus korjaamosalissa

Tutustumassa My Clarins tuotteisiin

 

 

4 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Mua harmittaa ihan hirveästi, etten päässyt tonne! Noi tuotteet vaikuttaa aivan ihanilta ja oon samaa mieltä siitä, että on huippua kun ruokaostosten yhteydessä voi ostaa myös luonnonkosmea 🙂

  2. Milla H. / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Tää sarja on kyllä todella mielenkiintoinen, tuli yllätyksenä Lidliltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.