Hae
Inka Nitta

KUTSUVIERASTILAISUUTTA, PERUS ARKEA JA KOSMETIIKKAA

Mainitsin muutama postaus taaksepäin, että perustettiin yhdessä Viivin kanssa Youtube-kanava. Sinne on nyt tullut sisältöä neljän videon verran ja ja ajattelinkin jakaa kolme viimeisintä videota myös tänne blogin puolelle. Päätettiin nyt myös julkaista kaksi kertaa viikossa yhden sijasta, eli joka keskiviikko sekä sunnuntai ilmestyy meidän Viivinka kanavalle video. Kerroinkin, että kanava tulee sisältämään perus arkea, kosmetiikkaa, bloggaajaelämää, eräilyä ja koiria sekä kaikkea mitä meidän elämään kuuluu!

Kirjoittelin aikaisemmin jo Nivean kutsuvierastilaisuudesta, joissa kerrottiin Nivean syksyllä julkaisusta Micellair sarjasta. Kuvattiin myös yhdessä pätkiä tilaisuudesta ja saatiin niiden pohjalta Nivean kutsuvierastilaisuudesta pienimuotoinen Our Day video. Jatkossa varmasti tulossa myös lisää vaikuttajatapahtumista, sekä erilaisista VIP- ja kutsuvierastapahtumista videota. Joko yksittäisesti tai My Day videoiden seassa. Olisiko joku kiinnostunut kuulemaan esimerkiksi yleisesti tapahtumista videon muodossa? Mitä niissä oikeasti tapahtuu ja miksi niissä käydään?

Kosmetiikkajuttuja on näkynyt blogissa aina silloin tällöin, vähintään kerran viikossa. Kosmetiikka ja kauneusaiheiset asiat on sekä mulle, että Viiville lähellä sydäntä, joten totta kai meidän kanavalla tulee olemaan kauneuteen liittyviä videoita. Ylläolevalla videolla esitellään meidän yhteisiä suosikkeja kosmetiikassa. Minkä tyyppisiä kosmetiikkavideoita haluaisitte, että me toteutettaisiin?

Viimeisenä mun eilen julkaisemani My Day video. Ensimmäinen video meidän kanavalle, jossa vain toinen meistä esiintyy. Tässä siis minun viime viikon perjantai ja lauantai tiivistettynä 13 minuuttiin. Kanavalla tullaan siis näkemään ihan perus arkea, jota ei aina blogissa näy. Youtubessa tuskin hienostellaan asioita ja siellä näkyy esim. paljon meikitöntä naama!

Tässä siis kolme viimeisintä videoo, mitä meidän kanavalle on tullut. Muistakaa ehdottomasti tilata meidän kanava, oltaisiin siitä todella onnellisia.


Näistä saatat pitää:

Me perustettiin Youtube-kanava!

Video kesästäni

Avataan pr-paketteja ja meikataan samalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.