Hae
Inka Nitta

UUSI LEMPPARINI ON RAITAA!

raitapaita lempparina
raitapaita lempparina
Uusi lempi paitani on raitaa! Okei ei tää paita enään uusi ole, mutta blogin puolella ei kertaakaan ole tainnut olla. Töissä mä olen viihtynyt paremmin kuin hyvin tämä paita päällä ja sen jälkeen, kun itse ostin tämän on tämä raitapaita myyty jo kaksi kertaa loppuun mun työpaikallani. En kyllä ihmettele miksi. Tässä paidassa on kaikki todella jees! Tämä on mun lempi paitani, millainen sinun on?
raitapaita uusi lemppari
lempi paidassani on raitaa

Oma pukeutuminen ja tyyli muuttaa hieman aina suuntaansa vuodenaikojen mukaan. Talvisin viihdyn muhkeissa neuleissa, toppatakeissa ja ylisuurissa karvatakeissa, kun keväällä viihdyn edelleen karvatakeissa, mutta tilalle tulee hieman tiukempaa ja naisellisempaa kokonaisuutta. Kesäisin oma tyyli taas sitten muuttuu hieman boheemimpaan suuntaan. Onko muilla tälläistä vuodenaikojen tyylimuutosta havaittavissa?

Ps. Hassua katsella tuota kamalaa haalistunutta ja pitkää tukkaa. Mä olen niin viihtynyt tässä lyhyemmässä. Jos et ole vielä mun hiuksien muodonmuutosta nähnyt, klikkaa tästä aikaisempaan postaukseen! Nämä kuvat me otettiin jo muutama viikko sitten, kun vierailtiin Viivin kanssa Helsingissä.
lempi paitani on raitaa

Takki – ONLY / Pusero – ONLY / Farkut – VERO MODA /

Nilkkurit – Skopunkten / Korvakorut – Coruu (*gifted)


Näistä saatat myös pitää:

Mitä puin valmistujaisiin talvella?

Näin pukeudun töihin / 16 työasua

Mielipiteitä jakava leoparditakki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.